Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Zondag 27 september 2015 om 12.00 uur
Dames verrassen met winst op koploper

De dames van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart verrasten in de derde speelronde met een zege op koploper Scyedam 1. In een verder kale gymzaal aan de Buizerdweg werd met invalster Daniëlle Pekel in de gelederen voor de derde keer op rij met 6-4 gewonnen.

De Dedemsvaartses moesten noodgedwongen met een invalster spelen. Chantal Knol (familieweekend), Linda Stolk (dubbele planning) en Arina Both (ziek) waren niet beschikbaar om te spelen. Amanda van Dijk, ook al grieperig, en Annemarie Zijnstra speelden wel en vonden te elfder ure Pekel, die eigenlijk bardienst zou draaien, bereid in te vallen.

Pekel won niet, maar zij speelde tegen de bezoekers uit Schiedam toch wel knap op de top van haar kunnen. Het verschil van de regionale 4e klasse met 1e divisie dames bleek dan ook levensgroot, veel sneller. Wellicht dat de verzwakking in het onderbewustzijn bij Van Dijk en Zijnstra een extra motivatie was goed te presteren. Zijnstra wist namelijk al haar enkelspelen te winnen en bijna deed Van Dijk dat ook. Haar score echter was, gelet op haar fysieke toestand, met twee punten ook uitstekend. In de verder snelle wedstrijd wonnen Zijnstra en Van Dijk het dubbelspel. Dat was in de enige vijfgamer van de wedstrijd, dat overigens een schitterend schaakspel van beide teams was.

Domper jeugdteams

De derde speelronde werd inktzwart voor de beide jeugdteams. Zowel het eerste als het tweede team speelden uit en kwamen met fikse nederlagen thuis. Het eerste team verloor bij De Treffers '70 2 en pakte slechts twee puntjes. Sebastiaan Pennekamp scoorde eenmaal in het enkelspel en deed dat met Niek Esselink ook in het dubbelspel. Esselink scoorde niet in het enkelspel en ook Marije van Beveren was in Klazienaveen niet in staat te pieken. Een treurige 8-2 nederlaag ging daarmee de boeken in. Het tweede team ging met nog hardere cijfers onderuit. Tegen koploper Vinkhuizen 2 kreeg het met 9-1 de deksel op de neus. Hanneke van Eijk en Claudi Scholten zagen alleen Robin Meijer een puntje scoren. Van Eijk en Meijer dubbelden zonder succes. De teams kunnen deze speelronde het beste snel vergeten!

Vijfde seniorenteam boekt eerste zege

De zeven seniorenteams van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart kwamen eveneens in actie. Op een smet van team 4 na werden keurige resultaten geboekt. Het eerste team stelde Chantal Knol als invalster op. Tegen Reflex '65 1 in Hoogeveen pakte ze netjes een punt. Willem Greidanus kwam beter voor de dag dan de vorige wedstrijd en pakte mooi twee punten. Robert Visscher behield zijn 100% score door drie zeges. Nipt was het verlies in het dubbelspel van de heren, de vijfde game was 14-12 voor de thuisploeg.

Het tweede team herstelde met een gelijkspel tegen TIOS '66 2. De Balingers zagen een sterke Sjonny Lubbers drie punten pakken. Niek Starke en Ian Tempelman kwamen niet in de buurt van Lubbers' score, beiden moesten genoegen nemen met een punt. Net als het eerste team ging het dubbel van Lubbers en Tempelman nipt verloren, hier was 11-13 in de vijfde game het verschil. Team 3 ontving Emmen 4 en kon met een 4-6 nederlaag tevreden terug kijken. De eindstand was conform het wedstrijdbeeld, al zou Sebastiaan Pennekamp ook graag een potje hebben gewonnen. Hij zag echter Aico Beugelink een puntje scoren en Jurgen Hofman verrassend sterk twee punten maken. Beugelink en Hofman wonnen heel degelijk het dubbelspel.

De enige dissident in de resultaten was het vierde team. Dat viel met 8-2 verlies bij Itass DBC 1 door de mand. Annet Pouls-Knol was echter niet schuldig aan het verlies. Zij pakte nog twee puntjes, dat was pas vanaf een 6-0 achterstand. Kim Elshoff en Jan Uythof waren niet in beste vorm en wonnen niet. De dames verloren in drie games met kleine verschillen het dubbelspel. Het vijfde team boekte zijn eerste zege van het najaar. HOU-Tafel '77 5 werd in een snel duel met 7-3 verslagen. Tonny Kleiman werd de held van zijn team. Hij scoorde drie punten en won met Theo Menzo ook het dubbelspel. Menzo pakte op zijn beurt twee punten. Eef Diteweg bleef achter bij zijn teamgenoten, maar pakte nog wel een punt.

Team 6 beleefde een barre avond tegen Emmen 6. Het team verloor met kleine cijfers, maar had dat met name te danken aan een incomplete opstelling bij de thuisploeg waardoor het met drie 'bonuspunten' aan de wedstrijd begon. Alleen Daniëlle Pekel wist nog een puntje te winnen. Annet Sieljes en Yvon Pazie verloren hun twee resterende enkelspelen en als duo het dubbelspel. Het zevende team denderde door en pakte opnieuw groots uit. HOU-Tafel '77 7 werd met 8-2 teruggewezen. Ineke Kegel bleef met drie zeges opnieuw ongeslagen. Dickson Chung wist ook weer eens drie punten te scoren. Sneu was dat Robin Döpp de beide punten uit handen gaf. Na de openingszege verloor de Hardenberger zijn beide resterende wedstrijden in vijf games met de kleinste verschillen. Gelukkig kon hij wel terugkijken op de winst in het dubbelspel, dat hij met Kegel in drie games won.

Programma vierde speelronde

Er zijn komende week vier thuiswedstrijden. Die zijn allemaal op dinsdagavond, waardoor vrijspelen na 20.00 uur geen optie is. De dames spelen zaterdag bij titelkandidaat Docos 1 in Leiden. Bij de jeugd staan zaterdag De Treffers '70 3 - Dedemsvaart 1 en Emmen 3 - Dedemsvaart 2 op de rol. Het programma voor de seniorenteams tenslotte is als volgt: Dedemsvaart 1 - De Treffers '70 3 (din), Reflex '65 4 - Dedemsvaart 2 (maa), Dedemsvaart 3 - Reflex '65 3 (din), Dedemsvaart 4 - HOU-Tafel '77 3 (din), DETO 3 - Dedemsvaart 5 (maa), Dedemsvaart 6 - Meppel 3 (din) en Reflex '65 6 - Dedemsvaart 7 (maa).

Zondag 20 september 2015 om 14.00 uur
Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart winnen opnieuw

De tafeltennissers van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart boekten in de tweede speelronde wisselende resultaten. De mooie competitiestart van een week eerder werd niet overal een passend vervolg gegeven. De eerste dames en herenteams deden dat echter wel.

De dames speelden tegen GTTC Groningen 1. Het werd een lange wedstrijd in de gymzaal aan de Buizerdweg. Ruim 4 uur na de eerste opslag was de wedstrijd nog niet voorbij. Wel werd de tweede overwinning van het najaar behaald, want opnieuw werd met 6-4 gewonnen. De thuisploeg, dat uit vijf speelsters bestaat, stelde een bijna compleet ander team op. Chantal Knol, Arina Both en Annemarie Zijnstra verdeelden de zes punten evenredig, elk twee punten. Het dubbelspel leverde geen succes op. Zijnstra en Both, beiden linkshandig, dubbelden en moesten na vijf games de Groninger dames feliciteren met de winst.

Ook de beide jeugdteams speelden thuis. Het eerste team speelde gelijk tegen Delta Impuls 1. Het team moest á la minute nog een andere opstelling maken. Gelukkig kon Marije van Beveren de knullige afwezigheid van Niek Starke opvangen. Zij won ook nog een duel en datzelfde deed ook Niek Esselink. Laura Kroes draaide haar mislukte rentree vorige week om door nu plotsklaps drie punten te scoren. Met deze vijf punten werd ook de eindstand bereikt. Het dubbelspel van Esselink en Kroes leverde maar weinig resultaat op. Een gelijkspel derhalve. Het tweede jeugdteam leeft nog steeds op een wolk. Na de dikke 2-8 zege vorige week werd een nog dikkere overwinning tegen Argus 5 geboekt. Hanneke van Eijk, Robin Meijer en Roselin Kappert wonnen alleen het dubbelspel niet, maar in het enkelspel was het driemaal prijs voor het drietal. Van Eijk en Kappert maakten het schoonheidsfoutje in het dubbelspel waarmee het de 9-1 eindstand bereikte.

Domper tweede en vierde seniorenteam

Ook alle seniorenteams kwamen in actie. Het eerste team boekte een tweede zege. Emmen 3 werd met invaller Niek Starke met 3-7 opzij gezet. Starke pakte een punt. Willem Greidanus komt na de zomer nog moeilijk uit de startblokken en pakte in Emmen een puntje. Jerry de Lange was wel in topvorm en maakte een driepunter. Het dubbelspel werd door Greidanus en De Lange gewonnen. Het team lijkt vooralsnog goed op weg de promotiepoule te bereiken.

Het tweede team kon de sterke seizoensopening geen passend vervolg geven. Na de 2-8 zege werd thuis met dezelfde cijfers verloren van Olympia '54 1. Starke scoorde hier één van beide punten. Het andere punt werd gescoord door Ian Tempelman. Sjonny Lubbers scoorde niet en ook het dubbelspel van Lubbers en Starke leverde niets op. Het derde team speelde de uitwedstrijd bij Assen 5 en kwam met 5-5 thuis. Opvallend was dat er vijf driegamers en vijf vijfgamers waren, geen enkele wedstrijd ging over vier games! Het gelijkspel was mede te danken aan Aico Beugelink. Beugelink scoorde in zijn eerste seizoenswedstrijd drie punten. Sebastiaan Pennekamp en Matthias Dul waren goed voor elk een punt. Een overwinning zou er in hebben gezeten als Beugelink en Dul het dubbelspel niet in vijf gamers weggaven. Het was voor het eerst dat beide spelers dubbelden.

Het vierde team stelde teleur tegen NATTC 1 en kwam uit Veenoord met een fikse 8-2 nederlaag terug. Alleen Harm Knol en Annet Pouls konden een puntje scoren en beide punten waren ook nog nipt. Toch was het niet zo kansloos als het lijkt. In bijna elk duel werd wel een game gewonnen. Jan Uythof verloor zodoende al zijn punten in vier games. Zelfs het dubbelspel van Uythof en Pouls ging in vier games verloren. Team 5 ontving Olympia '54 2 en ging met 3-7 de bietenbrug op. De schade bleef nog enigszins beperkt door de twee punten die de debuterende Tonny Kleiman scoorde. Het derde punt scoorde Eef Diteweg die de hele wedstrijd geen bal fijn van zijn bat zag afkomen. Sarkis Guljan had een puntje moeten scoren. Hij speelde tweemaal een vijfgamer, maar faalde in beide wedstrijden. Een 11-13 verlies geeft aan hoe nipt zijn eerste zege had kunnen zijn.

Het zesde team kwam met een prettige 3-7 overwinning terug van de uitwedstrijd bij Reflex '65 5. In Hoogeveen scoorden Daniëlle Pekel (tweemaal in vier games) en Annet Sieljes (in vijf en drie games) elk twee punten. Yvon Pazie speelde haar eerste wedstrijd en won al haar wedstrijden. Naarmate het later werd, werd winnen wel steeds lastiger: eerste in drie games, tweede in vier games en derde in vijf games. Sieljes en Pazie verloren in vier games het samenspel. Het zevende team ontving Olympia '54 3 en won met 7-3. Dickson Chung was jarenlang een degelijke speler voor zijn team, maar het laatste jaar begint dat wat minder een zekerheid te worden. Chung pakte wel een punt tegen de gasten uit Emmer Compascuum. Theo Simons verloor zijn ongeslagen status in het openingsduel, maar herstelde later door twee punten te scoren. De ongeslagen status voor Ineke Kegel bleef in stand door een puike driepunter. Nipt was de winst in het dubbelspel. Na vijf games wonnen Simons en Kegel.

Speelronde 3

De dames spelen zaterdag in een verder lege gymzaal aan de Buizerdweg. Om 14.00 uur staat de wedstrijd tegen koploper Scyedam 1 op de rol. De beide jeugdteams spelen buitenshuis. Team 1 speelt tegen De Treffers '70 2 en team 2 speelt tegen koploper Vinkhuizen 2.

Op dinsdagavond is er na 20.00 uur geen ruimte om vrij te spelen. Er zijn namelijk vier thuiswedstrijden! Het programma ziet er als volgt uit: Reflex '65 1 - Dedemsvaart 1 (maa), Dedemsvaart 2 - TIOS '66 2, Dedemsvaart 3 - Emmen 4, Itass DBC 1 - Dedemsvaart 4 (din), Dedemsvaart 5 - HOU-Tafel '77 5, Emmen 6 - Dedemsvaart 6 (maa) en Dedemsvaart 7 - HOU-Tafel '77 7.

Zondag 13 september 2015 om 01.00 uur
Winst dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart na angstige start

De tafeltenniscompetitie is afgelopen week van start gegaan en bijna alle teams van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart zijn vol frisse moed aan de reeks van 8 of 10 wedstrijden begonnen. De dames begonnen de nieuwe 1e divisie met een uitwedstrijd bij De Treffers 2 in Roelofarendsveen en wonnen zowaar.

Waar komt toch de angst vandaan om in de verdedigingsmode te schieten als het om het echie gaat? Het overkwam de Bos Bedden dames en dat was na twee partijen misschien al de conclusie. Misschien is het de nieuwe bal, want de Dedemsvaartses zijn proefkonijn voor de plastic bal. Waar alle andere teams nog met celluloid ballen moeten spelen is dat in de landelijke seniorencompetitie vanaf dit najaar verboden. De nieuwe bal, slechts ingevoerd om het spelletje verder te vertragen, heeft een ander geluid en afwijkend gedrag ten opzichte van de traditionele bal.

Annemarie Zijnstra trapte tegen De Treffers 2 af met een snelle zege, maar Amanda van Dijk illustreerde de angst om te falen en verloor haar wedstrijd. Linda Stolk maakte korte metten en scoorde de 1-2. Zijnstra en Van Dijk dubbelden vervolgens met succes naar de 1-3 en Zijnstra zette zelfs de 1-4 tussenstand op de borden. Indrukwekkend was het toch niet, nog steeds veel geprik in het spel en Stolk verloor een wisselvallige partij in vijf games. Van Dijk won dan toch ook een enkelspel, weer vijf games maar nu aan de goede zijde en Stolk stelde de zege veilig door de 2-6 te scoren. Het spel van de thuisclub maakte verder uitlopen niet mogelijk. Zijnstra en Van Dijk verloren de afsluitende duels. De eindstand in Roelofarendsveen werd op 4-6 voor de Dedemsvaartses gezet.

Uitstekende start voor jeugdteams

Het nieuwe eerste jeugdteam kon er een snelle start van maken. Door omstandigheden bij DOTO 1 was het twee tegen drie in Siddeburen. Meteen stelden de Dedemsvaarters de drie nieuwe teamleden op wat een mooie uitdaging voor de meesten is. Hoewel, Niek Starke was afgelopen seizoen al reservespeler. Laura Kroes en Marije van Beveren waren wel de nieuwelingen in het team. Kroes speelde vorig seizoen in Duitsland, maar koos voor een terugkeer in Nederland. Dat was wel even wennen, tweemaal verloor ze in vier games en ook het dubbelspel met Starke leverde verlies in vier games op. Starke maakte korte metten in Siddeburen en keerde met twee zeges op zak naar huis. Van Beveren, d矤ebutante in de Noordelijke Divisie, zegevierde in het laatste duel met een zeer nipt gewonnen vijfgamer. Saillant was dat ze beduidend minder punten dan haar opponent scoorde (53-46), maar haar energie op de juiste tijden in de wedstrijd stopte. Met die zege sleepte ze de eerste overwinning voor haar team binnen. Het werd 4-6.

Team 2 moest ook ver van huis aftrappen. Het speelde in Appingedam tegen DTTC '78 2 en kwam met een dikke 2-8 terug. Let wel, het team promoveerde van de vierde naar de derde klasse! Jammer dat Iris Mulderij de punten liet liggen, ze had er twee kunnen winnen, maar verloor een vijfgamer met het kleinste verschil. Dat verlies maakt Robin Meijer goed door zijn laatste partij in een vijfgamer te winnen. Hij won uiteindelijk al zijn partijen en was met Roselin Kappert in drie games de winnende partij in het dubbelspel. Kappert was in haar enkelspelen constant. Driemaal werd in vier games gewonnen. Geen slechte uitslag voor de eerste wedstrijden in de 3e klasse!

Seniorenteams schieten uit de startblokken

De zes seniorenteams die in actie kwamen hebben door de bank genomen prima resultaten weten te boeken. Vier zeges, een gelijkspel en een klein verlies was de oogst bij de competitiestart. Team 5 ontbrak in de uitslagen, omdat het team het uitduel met TIG 1 uitstelde naar 22 oktober.

Team 1 ontving promovendus De Treffers '70 4, dat met een wat opmerkelijke invaller naar de gymzaal aan de Buizerdweg kwam. Een sterke Klazienaveense invaller is opgegeven in een team in de vierde klasse (!), maar heeft het niveau van minimaal 1e klasse. Jerry de Lange verloor het openingsduel van deze special guest, later won hij wel zijn twee overige duels. Arina Both verloor twee punten, maar won juist wel van de invaller. Robert Visscher ondertussen won al zijn duels en met De Lange werd eveneens het dubbelspel gewonnen. Opmerkelijk was dat duel slechts een game overwerk opleverde, voor de rest was het lange halen snel thuis met 3-0 uitslagen en de eindstand werd 7-3.

Het tweede team begon de competitie met een dikke zege bij Tornado '65 2. Het Dedemsvaartse team leek even zelfs door te stomen naar de maximale 0-10 zege, maar liet in de slotfase twee punten achter in Valthe. Niek Starke trapte af met een zege wat de opmaat bleek tot de luxe 0-8 tussenstand. Daarna was het eveneens Starke dat het eerste punt verloor. Ook de tiende wedstrijd ging verloren, want Ian Tempelman knakte in de enige vijfde game. Starke en Tempelman wonnen beiden twee enkelspelen en samen het dubbelspel. Christiaan ten Hartog scoorde vrij eenvoudig drie punten in een wedstrijd die in totaal slechts twee en een half uur duurde.

Die korte wedstrijdduur was niet besteed aan het derde team. Dat ontving HOU-Tafel '77 2 uit Coevorden en begon met een 4-6 nederlaag. De wedstrijd duurde tot ꨮ minuut na middernacht, ruim drie en een half uur na de start, en dat was niet eens zo verrassend, want er werden liefst zes duels in vijf games gespeeld. In overleg kon 2e-klasse-debutant Sebastiaan Pennekamp de eerste drie wedstrijden achter elkaar spelen (voor schoolexcursie wilde hij graag vroeg naar bed). Bassie speelde alles in vijf games en de eerste daarvan wist hij te winnen. Matthias Dul debuteerde eveneens in de 2e klasse en deed eigenlijk precies hetzelfde: een partij winst en alleen vijfgamers. Stefan de Olde completeerde het team en had minder tijd nodig. Hij won zijn eerste duel. Dul en D'ol wonnen in vier games het dubbelspel.

Team 4, derde klasse, won het openingsduel met 8-2 van DETO 4. De Nijeveners, ook al promovendus en ook al met een invaller, kwamen er in essentie niet echt aan te pas. Harm Knol was goed voor drie punten en leek het minste zweet te verliezen. Annet Pouls en Kim Elshoff waren beiden goed voor twee punten. De enige vijfgamer speelden de dames in het dubbelspel, dat nipt met het kleinste verschil in de beslissende game werd gewonnen. De eerste klap is een daalder waard, het team staat na de eerste ronde aan kop!

Andere tijden sport voor het duel Dedemsvaart 6 - TOP 1 (Valthermond). In het dubbelspel namelijk kwam er een heuse 21-23 uitslag bij kijken, een uitslag dat tot 2001 nog vrij normaal was. Toen werd immers de huidige puntentelling tot 11 ingevoerd waardat voorheen tot 21 was. Die vierde game was voor Ellen van Eijk en Annet Sieljes wel een minibreekpunt, want hierdoor moest een beslissende game worden gespeeld en dat ging verloren, hoewel ook dat geheel in stijl opnieuw nipt was. Van de vier andere vijfgamers wisten de Dedemsvaartses er maar een te winnen. Van Eijk pakte mede hierdoor drie punten, terwijl Sieljes haar zegetocht bij een puntje moest laten. Ook Daniëlle Pekel won een punt in eigen huis en daarmee verscheen de 5-5 eindstand op de borden. Ook hier was het nachtwerk door de vele vijfgamers.

Team 7 won van een nieuw team in de competitie. In Meppel zegevierde het Dedemsvaartse team met liefst 2-8 tegen Meppel 4. De uitslag weerspiegelt niet echt het wedstrijdbeeld, want slechts twee partijen ging in de minimale drie games. Dickson Chung verloor ongelukkig de beide punten waarbij vooral de eerste verliesbeurt sneu oogt: 13-11. Theo Simons en Ineke Kegel kwamen sterker uit de startblokken en wonnen meteen drie punten. Ook voor dit team was het een lange rit door de vele vijfgamers (4 stuks), maar de koppositie maakte het late tijdstip minder erg. Al met al een goede start voor de Dedemsvaartse teams.

Speelweek 2

In de tweede competitieweek spelen de dames- en jeugdteams voor het eerst thuis. GTTC Groningen 1, degradant uit de eredivisie, komt op bezoek in de gymzaal aan de Buizerdweg om een nieuwe strijd met de dames aan te gaan. In het recente verleden hebben beide teams vaak de degens gekruist en vaak waren er maar kleine verschillen te bespeuren. Delta Impuls 1, dat ondanks het kampioenschap niet promoveerde, neemt het op tegen het eerste jeugdteam en Argus 5 neemt het op tegen jeugdteam 2. Om 14.00 uur begint het spektakel in eigen huis.

Bij de senioren komen alle drie teams van Olympia '54 (Emmer-Compascuum) op bezoek. Het gehele programma ziet er als volgt uit: Emmen 3 - Dedemsvaart 1 (vrijdag), Dedemsvaart 2 - Olympia '54 1 (dinsdag), Assen 5 - Dedemsvaart 3 (zaterdag), NATTC 1 - Dedemsvaart 4 (maandag), Dedemsvaart 5 - Olympia '54 2 (dinsdag), Reflex '65 5 - Dedemsvaart 6 (maandag) en Dedemsvaart 7 - Olympia '54 3 (dinsdag). De thuiswedstrijden beginnen om 20.15 uur.

Zaterdag 5 september 2015 om 20.00 uur
Tafeltenniscompetitie start voor teams TTV Bos Bedden-Dedemsvaart

Na een lange zomervakantie en een korte voorbereiding begint voor tafeltennisvereniging Dedemsvaart komende week de najaarscompetitie alweer. De vereniging heeft enkele kleine verschuivingen aan de teamindeling aangebracht, maar het aantal teams is in stand gebleven.

Het damesteam degradeerde dit voorjaar uit de 1e divisie, maar heeft door een terugtrekking en herschikking van de landelijke divisies wel weer een plekje in de 1e divisie toegedeeld gekregen. Het team is bij elkaar gebleven, met dit verschil dat Arina Both een aantal wedstrijden meer zal spelen. Both was vorig seizoen min of meer alleen reservespeelster voor noodgevallen. Verder bestaat het team uit Chantal Knol, Amanda van Dijk, Annemarie Zijnstra en Linda Stolk. Zaterdagavond begint de strijd om handhaving met de uitwedstrijd tegen De Treffers 2 in Roelofarendsveen.

Both maakt eveneens deel uit van het eerste herenteam, dat ze samen met Jerry de Lange, Willem Greidanus en Robert Visscher vormt. De 'heren' werden in het voorjaar keurig tweede. Dinsdag start het nieuwe avontuur in de 1e klasse met een thuisduel tegen promovendus De Treffers '70 4. Op team 5 na starten dinsdag ook vijf andere seniorenteams aan de najaarscompetitie: Tornado '65 2 - Dedemsvaart 2, Dedemsvaart 3 - HOU-Tafel '77 2, Dedemsvaart 4 - DETO 4, Dedemsvaart 6 - TOP 1 en Meppel 4 - Dedemsvaart 7. Team 5 stelde het uitduel met TIG 1 uit naar donderdag 22 oktober.

Bij de jeugd kent de door Bos Bedden gesponsorde tafeltennisvereniging gewaagde indelingen. Het eerste team is flink gewijzigd ten opzichte van het voorjaar. Het bestaat nu uit Niek Starke, Sebastiaan Pennekamp, Laura Kroes, Niek Esselink en Marije van Beveren. Het team mag zich opmaken voor een stevige Noordelijke Divisie met direct de verste uitwedstrijd bij DOTO 1 in Siddeburen. Het tweede team kreeg van de competitieleider een plekje in de 3e klasse en begint de reeks wedstrijden bij DTTC '78 2 in het verre Appingedam.

Archief mededelingen

Januari 2018 | Februari 2018 | Maart 2018 | April 2018
Juli 2017 | Augustus 2017 | September 2017 | Oktober 2017 | November 2017 | December 2017
Januari 2017 | Februari 2017 | Maart 2017 | April 2017 | Mei 2017 | Juni 2017
Juli 2016 | Augustus 2016 | September 2016 | Oktober 2016 | November 2016 | December 2016