Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
bestuur@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
Gymzaal Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Woensdag 24 mei 2023 om 15.30 uur
Huldigingen kampioenen en uitreiking prestigebokaal

Gespreid over twee dinsdagen zijn de voorjaarskampioenen van onze vereniging in het zonnetje gezet. Dat lukte helaas niet tegelijk door de agenda's van de betrokken spelers. Dat maakt de huldigingen er niet minder leuk om natuurlijk.

Huldiging team 2

Team 2, bestaande uit Willem Greidanus (met 95%), Jerry de Lange (87%), Cees Lindenburg (83%), Chantal Knol (67%) en Ton Kneyber (44%), is dit voorjaar kampioen geworden in de 2e klasse met een verschil van maar liefst 21 punten op de nummer 2! Het team werd vorige week dinsdag, na eerst nog even een balletje te hebben geslagen, na een voorwoord van bestuurslid Mariëlle Boers in het zonnetje gezet en de teamleden kregen een tegoedbon uitgereikt. Ook via deze weg feliciteren we Willem, Chantal, Jerry, Cees en Ton!

Huldiging team 6

Gisteravond werd team 6, bestaande uit Eric Lansbergen, Ingmar Everhardus, Lisa van Eijk, Karel Mangnus en Nico Wassens, na opnieuw een voorwoord van Mariëlle, gehuldigd. Ingmar was goed voor 100%, Lisa 81%, Eric 67%, Nico 28% en Karel had een score van 11%. Die 11% van Karel staat gelijk aan 2 winstpartijen en die 2 punten waren net het verschil met de nummer 2, waardoor dit team het kampioenschap in de 4e klasse kon binnenhalen! Ook voor Eric, Ingmar, Lisa, Karel en Nico via deze weg gefeliciteerd!

Prestigebokaal

Daarna was er een extra verrassing voor Ingmar. Ingmar mocht namelijk ook nog de jeugdprestigebeker in ontvangst nemen. Deze beker gaat naar het jeugdlid dat het hoogste percentage heeft gescoord in de competitie. De regel voor deze beker is dat een jeugdlid minimaal de helft + 1 wedstrijden heeft meegespeeld. Marissa Wolf, een nicht van Ingmar, scoorde weliswaar 100%, ook goed werk natuurlijk, maar zij kwam niet tot deze minimale voorwaarde voor de bokaal. Ingmar, nogmaals gefeliciteerd!

Maandag 22 mei 2023 om 22.00 uur
Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2023

KLIK HIER VOOR DE INDELINGEN VAN
ZOWEL ENKELSPEL ALS DUBBELSPEL


(onder voorbehoud, publicatiedatum 31 augustus 2023)
VOL
bezetting
per 14 aug

Bijgaand onze uitnodiging voor de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2023 op zaterdag 2 september. In de bijlagen onderaan dit bericht staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2023.

Attentie voor beginners/ouders: dit is een dagvullend toernooi.
Aanvang 9.00 uur, einde tussen 17.30-18.30 uur!

Wij hebben dit jaar de inschrijfprocedure iets vereenvoudigd. Contactpersonen hoeven voor spelers slechts aan te geven welke leeftijdscategorie de speler is (Senior of Jeugd) en verder wordt volstaan met een "Ja" of "Nee" voor deelname aan Enkelspel en Dubbelspel. Vergeet niet om een dubbelpartner op te geven als dat van toepassing is. Wij zullen zelf de licentie en rating van de spelers vaststellen en de spelers daarop in groepen indelen. Nog steeds kunnen spelers voor het enkelspel een voorkeur kenbaar maken om in een bepaalde groep te worden ingedeeld. De toernooileiders zullen beoordelen of die voorkeur gehonoreerd kan worden.

Deelname staat open voor zowel Jeugd als Senioren. Jongens en meisjes spelen gemengd en ook heren en dames spelen gemengd. Naast NTTB-leden zijn ook niet NTTB-leden (recreanten) welkom op dit toernooi. Voor het jeugdtoernooi is de intentie om drie groepen (A, B en C) van bijpassende niveaus te formeren. Voor het seniorentoernooi worden spelers verdeeld in vijf groepen (details in de convocatie):

* Groep D: Heren C/D + Dames B
* Groep E: Heren E + Dames C
* Groep F: Heren F + Dames D
* Groep G: Heren G + Dames E
* Groep H: Heren H + Dames F

De inschrijfperiode eindigt op maandag 14 augustus. Wij willen contactpersonen verzoeken gebruik te maken van het bijgevoegde inschrijfformulier. Als dat niet lukt, lees dan instructie voor handmatige opgave per e-mail. De contactpersoon ontvangt na een opgave van spelers altijd een bevestiging van ons. Wij willen contactpersonen verzoeken om het inschrijfgeld gelijktijdig met de opgave van de spelers te voldoen, eveneens uiterlijk maandag 14 augustus.

Het toernooi wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door toernooisponsor Bos Bedden en namens Sport Europe staat Anne Vlieg weer met een uitgebreide stand in de kantine. Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op https://www.sporteurope.nl/ en neem contact op met Anne Vlieg, telefonisch of via Whatsapp, 06-51345630. Ook Anne Vlieg ziet deelnemers graag op 2 september in Dedemsvaart!

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de toernooicommissie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl. Het begin van het nieuwe tafeltennisseizoen mogen spelers met dit toernooi eigenlijk niet missen!

Downloads
- Flyer
- Aandachtspunten
- Convocatie
- Inschrijfformulier
-
Instructie voor handmatige opgave per e-mail

Archief mededelingen

Januari 2024 | Februari 2024 | Maart 2024 | April 2024
Juli 2023 | Augustus 2023 | September 2023 | Oktober 2023 | November 2023 | December 2023
Januari 2023 | Februari 2023 | Maart 2023 | April 2023 | Mei 2023 | Juni 2023
Juli 2022 | Augustus 2022 | September 2022 | Oktober 2022 | November 2022 | December 2022