Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
bestuur@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
Gymzaal Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Maandag 23 mei 2022 om 19.00 uur
Ingmar Everhardus clubkampioen jeugd 2022

Zaterdag 21 mei vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd plaats.

Er namen dit jaar 8 jeugdleden deel: Thomas Koop was titelverdediger en verder waren Laura Stevens, Mathijs Wolf, Debby Gerrits, Ingmar Everhardus, Sioned Lansbergen, Marissa Wolf en Lynn Dopmeijer van de partij. De opzet dit jaar was een voorronde, die omwille van de tijd gespeeld werd in best-of-3 games, gevolgd door een vierkamp voor de bovenste vier (poule A) en een vierkamp voor de onderste vier (poule B). Beide vierkampen werden gespeeld in best-of-5 games en de uiteindelijke clubkampioen zou de winnaar van poule A worden.

Helaas zat de titelverdediger niet lekker in zijn vel en hierdoor wist niet Thomas maar Laura zich te plaatsen voor de bovenste vier, want Laura won het onderlinge duel. Verder leverde de voorronde zoals wel een beetje verwacht weinig verrassingen op. Het meest in het oog springende duel was die tussen teamgenoten Marissa en Sioned. De meiden gaven elkaar geen punt cadeau en dat uitte zich in een 11-9, 9-11 en 11-9 uitslag, in het voordeel van Sioned. Verder viel op dat debutant Mathijs verraste met een zege op Lynn.

Rond 15.30 uur wisten de ouders de weg naar de gymzaal ook te vinden, dat was al tegen het einde van de voorronde. De eindstand van deze achtkamp was als volgt:
1. Ingmar 7 punten
2. Sioned 5 punten
3. Marissa 5 punten
4. Laura 4 punten
5. Thomas 4 punten
6. Debby 2 punten
7. Mathijs 1 punt
8. Lynn geen punt

Categorie A (nummers 1 t/m 4 van de voorronde)

In categorie A streden Ingmar, Sioned, Marissa en Laura om de prijzen. Als enige uit team 2 kwam Laura uitermate goed voor de dag. Tegen Ingmar maakte ze weliswaar niet veel klaar (wie wel?), maar tegen eerst Sioned en daarna Marissa liet ze zich met bekeken spel het kaas niet van haar brood eten. Tegen Sioned kwam het zelfs tot een vijfde game. Uiteindelijk lukte het Laura niet tot winst te komen waardoor ze als vierde in categorie A eindigde.

Net als in de voorronde was het duel tussen Sioned en Marissa er één zonder cadeautjes. Ook nu moest een beslissende game uitmaken wie van de teamgenoten het sterkst was. De eerste game was voor Sioned, waarna Marissa de tweede game met dezelfde cijfers naar zich toe trok. Sioned was niet van slag en pakte de derde game met 13-11. In de volgende game bood Marissa echter opnieuw stevig tegengas en dwong een vijfde game af, maar net als in de voorronde trok Sioned uiteindelijk aan het langste eind.

Ondertussen ging Ingmar onbedreigd door met het winnen van zijn wedstrijden. Eigenlijk ging alles heel gemakkelijk. Nadat Laura was verslagen, werd Marissa weinig gegund en ook de slotpartij tegen Sioned leverde ogenschijnlijk geen enkele moeite op. Nadat Ingmar de voorronde al zonder tegengame was doorgekomen, hield hij het ook in de hoofdronde droog en werd zodoende voor het eerst, en terecht, clubkampioen bij de jeugd.

Categorie B (nummers 5 t/m 8 van de voorronde)

In categorie B verliepen de eerste twee ronden snel en voorspelbaar. Zowel Thomas als Debby wonnen met overmacht van Mathijs en Lynn. Het gevecht om de derde plaats ging dus tegen Mathijs en Lynn. Lynn had tot dusver nog geen wedstrijd gewonnen deze clubkampioenschappen en had het beste tot het laatst bewaard. Ze won wel, maar Mathijs liet niet zomaar over zich heenlopen. De zege voor Lynn kwam dan ook pas na een beslissende vijfde game. Mathijs werd hierdoor vierde, en Lynn eindigde als derde.

Dat Thomas niet lekker in zijn vel zat, bleek wel in het slotduel tegen Debby. Debby had duidelijk meer wedstrijdritme. Zij won in drie nipte games (12-10, 11-8 en 14-12) en daarmee eindigde Debby als winnares van categorie B. Thomas kon het zilver komen ophalen.

De prijsuitreiking en...

Hierna werden de prijzen voor de clubkampioenschappen uitgereikt. De prijzen werden uitgereikt door Matthias en werden als volgt verdeeld:

Categorie A:
1. Ingmar
2. Sioned
3. Marissa
4. Laura

Categorie B:
1. Debby
2. Thomas
3. Lynn
4. Mathijs

Na de prijsuitreiking werd er, net als bij de clubkampioenschappen voor de senioren, aandacht geschonken aan de competitieprestaties. De prestigebeker moest nog worden toegekend aan de speler met het hoogste percentage. In het najaar van 2021 had Laura het hoogste percentage in de jeugdcompetitie. Ze won 17 van haar 18 wedstrijden wat een percentage opleverde van 94 procent. Ze bleef daarbij Ingmar met 2 procentpunt voor. In het voorjaar van 2022 had Ingmar wel het hoogste percentage. Hij won 25 van de 27 wedstrijden, wat een percentage opleverde van 93.

Na de prijsuitreiking werd er gezellig nagegeten in het clubhuis. Ook enkele ouders aten een hapje mee.

Geschiedenis

De clubkampioenschappen worden al sinds de oprichting in 1964 gespeeld, zo blijkt uit bewaard gebleven notulen en krantenartikelen. Helaas hebben we niet alle winnaars helder kunnen achterhalen. De lijst hieronder kunnen we in elk geval met zekerheid vaststellen.

Jeugd:
1964. ?
...
1979. Mark Uythof (jongens), Hilly Hakkers (meisjes)
1980. Edward Hulleman (jongens), Evelien Kuiterman (meisjes)
1981. Hielke Hebers (jongens), Jacqueline Hulleman (meisjes)
1982. Hielke Hebers (jongens), Evelien Kuiterman (meisjes)
1983. Marc Joppe (jongens), Ellen Uythof (meisjes)
1984. Mark Uythof (jongens), Evelien Kuiterman (meisjes)
1985. Tjeerd Wijnhoudt (jongens), Ellen Uythof (meisjes)
1986. Gerben Jan Boersma
...
1998. Christiaan ten Hartog
1999. Christiaan ten Hartog
2000. Christiaan ten Hartog
2001. Christiaan ten Hartog
2002. Gea Boessenkool
2003. Gea Boessenkool
2004. Matthias Dul
2005. Lex Koopman
2006. Lex Koopman
2007. Lex Koopman
2008. Ian Tempelman
2009. Lex Koopman
2010. Lex Koopman
2011. Ian Tempelman
2012. Jeltje Elsinga
2013. Ad Werkman
2014. Lennert Keuning
2015. Lennert Keuning
2016. Laura Kroes
2017. Roselin Kappert
2018. Xem Reurink
2019. Daan Zandstra
2020. Daan Zandstra
2021. Thomas Koop
2022. Ingmar Everhardus

Alle uitslagen van de clubkampioenschappen jeugd 2022 zijn hier na te zoeken.

Meer foto's van Annet Pouls op de facebookpagina van TTV Dedemsvaart.

Organisatie: Annet Sieljes, Matthias Dul en Aico Beugelink
Foto's: Annet Pouls
Verslag: Aico Beugelink en Annet Pouls

Vrijdag 20 mei 2022 om 21.00 uur
Vitaliteitsspelen Oldstars 2022

Vrijdagmiddag 20 mei stond TTV Dedemsvaart in het teken van de OldStars Vitaliteitsspelen. Een 9-tal senioren nam onder leiding van onze trainer Matthias Dul en maatschappelijke stagaire Ingmar (jeugdlid TTV Dedemsvaart) deel aan de training.

Elk jaar organiseert het Ouderenfonds deze OldStars VitaliteitSpelen. Dit is de nationale beweegweek voor ouderen, vol met beweeginspiratie en -activiteiten. Het ouderenfonds organiseert landelijke en regionale activiteiten en ondersteunt organisaties om lokaal zoveel mogelijk ouderen in beweging te brengen.

Bewegend beelden van Matthias Dul op de facebookpagina van TTV Dedemsvaart. (20 mei 2022)

Foto's: Matthias Dul
Verslag: Annet Pouls

Zondag 15 mei 2022 om 19.00 uur
Jerry de Lange clubkampioen senioren 2022

Woensdag 11 mei 2022 vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de senioren plaats. In eerste instantie een deelnemersveld van 25 senioren, maar na 4 afmeldingen en 1 gelukszoeker namen uiteindelijk 22 senioren het in 4 voorrondepoules tegen elkaar op. Toernooileider Aico Beugelink had de deelnemers weer op speelsterkte verdeeld over de poules.

Onthulling hernieuwde clubbord

Voordat de wedstrijden van start gingen, namen, na een voorwoord van onze voorzitter Annet Sieljes, Ineke Kegel en Jan Uythof het woord en werd het hernieuwde bord op ons clubhuis onthuld. Kegel heeft er voor gezorgd dat er weer tafeltennisbatjes op zitten. Deze batjes waren van Diny Meijer-Wiggers. Zij is op 11 november 2020 op de leeftijd van 90 jaar overleden. Jarenlang heeft zij deel uitgemaakt van de groep Sport Overdag en ze heeft zelfs op bijna 80 jarige leeftijd competitie gespeeld in een team met Theo Simons, Dickson Chung, Ineke Kegel en Harm Otter. De laatste jaren was ze geen lid meer, maar kwam ze nog wel eens spelen. In 2018 heeft ze ook nog mee gedaan met de jaarafsluiting, het boerengolf. Meijer-Wiggers is het bewijs dat tafeltennissen tot op hoge leeftijd kan, zo haalden Kegel en Uythof aan.

Poulefase

Hierna ging de poulefase van start. Omdat iedereen kans moet hebben clubkampioen te worden, werd iedereen in een voorronde geplaatst. Daaruit zouden de deelnemers doorstromen naar het hoofdtoernooi (categorie A), de middenklasse (categorie B) of het troosttoernooi (categorie C). De voorrondes werden omwille van tijd in best-of-3-games gespeeld.

In poule A moest meteen de meerkampregel worden toegepast. Tussen Robert Visscher, Laura Kroes en Ton Kneyber moest worden uitgezocht wie 1e, 2e en 3e werd. Kroes had eerst verrassend gewonnen van Visscher met 2-1. Visscher won met 2-0 van Kneyber, maar Kneyber ging er in de laatste poulewedstrijd tegen Kroes met 2-1 winst vandoor. Op onderling resultaat betekende dat dat Visscher in totaal 3 games voor had en 2 games tegen (quotiënt is 3/2 = 1,50), Kroes had 3 games voor en tegen (quotiënt is 3/3 = 1,00), en Kneyber had 2 games voor en 3 games tegen (quotiënt is 2/3 = 0,67). Dat betekende dat Visscher en Kroes zich mochten melden in het hoofdtoernooi, categorie A. Jasper Dozeman en de zojuist weer lid geworden Nico Wassens completeerden de poule. Dozeman snoepte nog wel een gamepje van Visscher af, maar behaalde uiteindelijk de 4e plaats door het onderlinge duel met Wassens te winnen. Voor Wassens, die zich inschreef onder het mom van 'er moet toch iemand laatste worden', viel er weinig eer te halen in deze poule.

Poule B was op papier de zwaarste poule. In eerste instantie was Daniëlle Pekel hier ook ingedeeld, maar zij zegde 's middags af. Daarom werd Annet Sieljes van poule A naar poule B verschoven. Dat leverde Sieljes niet veel soeps op, want zij werd 5e. De poule begon verrassend, want Harm Knol verspeelde tegen Jerry de Lange liefst 3 wedstrijdpunten. De Lange won de poule uiteindelijk met 4 zeges, maar gemakkelijk kwam dat allemaal niet tot stand. Even later won Knol wel van Aico Beugelink en ook Bert Benjamins kreeg niets van Knol cadeau. Met die zege was Benjamins al vóór de laatste poulewedstrijd zeker van de 2e plaats. Knol werd 3e en Beugelink 4e.

In poule C zaten zes deelnemers. In deze poule was een duidelijke scheiding tussen de bovenste 3 en onderste 3. De winst ging naar Willem Greidanus met 5 zeges. Niek Starke en Sander Uythof snoepten wel een gamepje van hem af, maar Greidanus had niet meer te vrezen. Ook Starke en Uythof wonnen van Lisa van Eijk, Theo Menzo en Ria Doornbusch. De laatste poulewedstrijd moest daarom uitmaken wie met Greidanus naar het hoofdtoernooi mee mocht en de teamgenoten vochten dan ook tot het bittere eind. Uythof wist deze beslissende game naar zich toe te trekken en werd 2e. Starke werd daardoor verwezen naar de middenklasse, categorie B. De strijd om de 4e plaats werd met 2 zeges door Doornbusch beslecht. Ook hier was de laatste ronde beslissend. Zowel Doornbusch als Menzo had Van Eijk verslagen. Het onderlinge duel werd 2-0 voor Doorbusch, maar de 12-14 in de 2e game geeft goed weer dat Menzo het uiteindelijk niet cadeau gaf. Menzo werd zodoende 5e en Van Eijk dus 6e.

Poule D zou met 5 spelers worden gespeeld, maar Jan Uythof stond opeens ook op de stoep. Omdat Rien Both zich had afgemeld, kon Uythof op diens plek plaatsnemen. In deze poule stond ook titelverdediger Ian Tempelman en die speelde sterk in deze poule. Hij won alle duels en eindigde logischerwijs als poulewinnaar. In het kielzog van Tempelman stond Cees Lindenburg het toe enkele games af te staan. Toch werd hem dat niet fataal. Hij werd 2e. Annet Pouls won dan wel niet van de 1e klassers, maar won wel gemakkelijk van Uythof en met wat meer moeite van zowel Mohammed al Gayed en Eric Lansbergen. Zij werd daardoor 3e. Voor de beslissing over de 4e plaats moest voor de 2e keer deze avond de meerkampregel worden toegepast. Uythof won eerst van Lansbergen (2-1), maar verloor daarna van Al Gayed (2-0). Lansbergen echter won weer van Al Gayed (2-1). De 2-0 zege van Al Gayed was van doorslaggevende betekenis, hij eiste daardoor de 4e plaats in de poule op. Voor Lansbergen en Uythof resteerde met de 5e respectievelijk 6e plaats een plekje in het troosttoernooi, categorie C.

Tussendoortje met huldiging voorjaarskampioen

Na deze voorronden werd het kampioensteam gehuldigd. Het vierde herenteam, bestaande uit Annet Sieljes, Yvon Pazie, Harm Knol en Theo Menzo, was kampioen geworden in de 4e klasse en kregen van bestuurslid Annemarie Pelgröm en Rutger Veerman, eigenaar van sponsor Bos Bedden, een bos bloemen en een cadeaubon uitgereikt. Het heeft even geduurd dat de vereniging kennis kon maken met Veerman, want door coronamaatregelen waren de afgelopen competities afgebroken, niet opgestart of leverde simpelweg geen kampioen voor Dedemsvaart op.

Tijdens de hulding verwerkte Beugelink de uitslagen van de voorrondes. De vervolgronden was meteen knockout dat gespeeld werd in best-of-5-games. De nummers 1 van alle poules troffen een nummer 2 van een andere poule in categorie A. Nummers 3 en 4 troffen elkaar in categorie B en categorie C was voor de nummers 5 en 6 van de voorronde.

Categorie A

In categorie A nam Visscher het op tegen Benjamins. Met een strakke driegamer kegelde Visscher Benjamins uit het toernooi. De tweede kwartfinale ging tussen Tempelman en S. Uythof. Ook hier liet een 3-0 zege duidelijk zien wie sterker was: Tempelman ging door. Kwartfinale 3 ging tussen De Lange en Kroes. Kroes maakte het De Lange knap lastig. Na een onwennige 1e game werden de volgende drie games met 2 punten verschil beslist. Een daarvan was voor Kroes, maar De Lange kon opgelucht adem halen en ging door naar de halve finale. De laatste kwartfinale duurde het langst. Willem Greidanus en Cees Lindenburg hadden de beslissende game nodig. Lindenburg had eerder een 2-0 voorsprong gepakt, maar Greidanus antwoordde met de gelijkmakende game. Toch ging Lindenburg door met de zege in de vijfde game.

De 1e halve finale was de finale van de vorige editie in september 2021. Toen won Tempelman in vijf games van Visscher. Een herhaling van die wedstrijd was gaande, want ook nu maakten de heren er een spannende pot tafeltennis van. Het verschil met toen was de vijfde game. Die was toen 11-9 voor Tempelman; nu echter was de vijfde game Visscher duidelijk te machtig. Het werd 11-2 en daarmee haalde Tempelman voor het tweede jaar op rij de finale. De andere finale ging tussen De Lange en Lindenburg. Lindenburg kwam uitstekend uit de startblokken en won de 1e game, maar de lange pot die hij tegen Greidanus had gespeeld, en De Lange niet tegen Kroes had gespeeld, brak Lindenburg op. De Lange kwam steeds beter in zijn spel en zegevierde in de 2e, 3e en 4e game.

Een finale dus tussen Tempelman en De Lange. De winnaars van 2021 en 2020 tegen elkaar in de finale, mooi affiche! Tempelman trok de eerste game naar zich toe. De Lange maakte in de volgende game de gelijkmaker, maar ook de 3e game was, dit keer duidelijk, voor de winnaar van 2020. In de vierde game werd het spannend tot het einde. Het werd 10-10. Zou het Tempelman lukken een nieuwe verlenging van de finale af te dwingen? Het antwoord was nee, en daarmee heroverde De Lange met de winst in de vierde game de titel Clubkampioen Senioren.

De strijd om de derde plaats ging tussen Visscher en Lindenburg. De heren maakten er ter elfde ure nog maar even een vijfgamer van. De beslissende was voor Visscher die daarmee het brons ophaalde.

Categorie B

De kwartfinales in categorie waren nummers 3 tegen nummers 4 van een andere poule. De eerste kwartfinale ging tussen Kneyber en Beugelink. Het tweetal was aan elkaar gewaagd, maar de toernooileider trok uiteindelijk aan het langste eind. In de tweede kwartfinale, die tussen Pouls en Doornbosch werd gespeeld, stond er constant 11-5 op de borden. Pouls wees Doornbusch daarmee naar de kleedkamer. Kwartfinale 3 leverde ook een spannende vijfgamer op. Dozeman werkte knap een 2-0 achterstand weg tegen Knol. Toch won Knol weer de vijfde game waardoor niet Dozeman maar Knol zich in de halve finale mocht melden. In de vierde kwartfinale blies Starke Al Gayed van de tafel in steeds sneller gewonnen games.

De halve finales werden gewonnen door de spelers die geen vijfgamer in de benen hadden. Zo won Pouls haar halve finale in vier games van Beugelink en Starke won nog sneller van Knol.

De finale ging tussen Pouls en Starke. De eerste en tweede game waren 11-6 voor Starke, maar in de derde game herpakte Pouls zich en won zij met precies dezelfde cijfers. Net als de finale in categorie A werd de vierde game in de finale van categorie spannend. Tot 10-10 kwam het echter niet, want op 10-8 pakte Starke het beslissende punt en won daarmee categorie B. De strijd om het brons ging tussen Beugelink en Knol. Het duo speelde ook al in de voorronde tegen elkaar. Ook nu werden er drie games gespeeld, maar ditmaal trok Beugelink aan het langste eind.

Categorie C

Omdat het toernooi niet precies 24 deelnemers had, maar slechts 22, kende categorie C maar 6 in plaats van 8 deelnemers. Daardoor kregen Nico Wassens en Annet Sieljes een bye naar de halve finale. De twee resterende kwartfinales werden uiteraard wel gespeeld. Het eerste duel ging tussen Van Eijk en Lansbergen. Spanning maakte zich meester in deze kwartfinale. De eerste game was duidelijk voor Van Eijk, maar Lansbergen knokte zich terug en won de tweede en derde game met de kleinste verschillen. Van Eijk antwoordde met de winst in de vierde game en trok dit door in de vijfde game. De andere kwartfinale ging tussen Menzo en J.J. Uythof. Hoewel totaal niet gemakkelijk, was Menzo met 3-0 een maatje te groot voor Uythof.

De halve finales dan. Van Eijk moest haar conditie tonen tegen Wassens die een ronde vrijaf had. Van Eijk bleek duidelijk sterker in het begin van de wedstrijd en stond al snel op 2-0. Wassens wilde echter niet zonder gamewinst het toernooi verlaten en pakte met 12-10 de derde game. Daarna trok Van Eijk de wedstrijd echter weer naar haar toe om deze niet meer los te laten. Ze won de vierde game. De andere halve finale ging tussen Sieljes en Menzo. Dit voorjaar stond het tweetal als teamgenoten naast elkaar, maar nu stonden ze tegenover elkaar. Sieljes kwam goed uit de startblokken en pakte de 1e en 2e game. Menzo leefde op in de derde game en zette de 2-1 op het bord. Hij trok die lijn door in de vierde game. Echter, het werd 13-11 voor Sieljes. Sieljes door, Menzo naar de strijd om de derde plaats.

De finale ging dus tussen Van Eijk en Sieljes. De ervaring van Sieljes brak Van Eijk in de 1e game op. Maar hierna kantelde het duel en trok Van Eijk de tweede game naar zich toe. Ook de volgende games waren voor Van Eijk die daarmee het goud naar zich toe trok. De strijd om het brons tussen Wassens en Menzo was een tikkeltje spannender en ging niet over één nacht ijs. Menzo nam de leiding door de eerste game te winnen, maar de eerste gewonnen game in de halve finale smaakte voor Wassens naar meer en hij won de tweede en derde game. Het gebrek aan wedstrijdervaring brak Wassens tenslotte op, want Menzo herstelde goed en pakte de vierde game en snelde zich naar de winst in de vijfde game en greep daarmee het brons.

Daarmee kwam rond de geplande eindtijd om 23.15 uur een einde aan de avond. De prijsuitreiking werd gepresenteerd door voorzitter Annet Sieljes.

De lange geschiedenis met clubkampioenen

De clubkampioenschappen worden al sinds de oprichting in 1964 gespeeld, zo blijkt uit bewaard gebleven notulen en krantenartikelen. Helaas hebben we niet alle winnaars helder kunnen achterhalen. De lijst hieronder kunnen we in elk geval met zekerheid vaststellen.

Senioren:
1964. H.C. van Dijk (heren), H. Witteveen (dames)
...
1979. Michiel Schrader (heren), Anneke de Neef-Bos (dames)
1980. René Röben (heren), Marjan Dekker (dames)
1981. Michiel van Seventer (heren), Hilly Hakkers (dames)
1982. Harry Meerlo
1983. Hielke Hebers
1984. Marc Joppe
1985. Mark Uythof
1986. Robert Visscher
1987. Robert Visscher
1988. Robert Visscher
1989. Richard Koehorst
1990. Robert Visscher
1991. Jerry de Lange
1992. Jan Willem Uythof
1993. Ria Doornbusch
1994. Gert Jan van der Vegt
1995. Gert Jan van der Vegt
1996. Jerry de Lange
1997. Willem Greidanus
1998. Rien Both
1999. Jerry de Lange
2000. Michel Hulst
2001. Willem Greidanus
2002. Robert Visscher
2003. Christiaan ten Hartog
2004. Christiaan ten Hartog
2005. Christiaan ten Hartog
2006. Christiaan ten Hartog
2007. Christiaan ten Hartog
2008. Aico Beugelink
2009. Ben Kelder
2010. Paul Sterken
2011. Michel Bols
2012. Michel Bols
2013. Annemarie Zijnstra
2014. Annemarie Zijnstra
2015. Annemarie Zijnstra
2016. Annemarie Zijnstra
2017. Annemarie Zijnstra
2018. Aico Beugelink
2019. Jerry de Lange
2020. Jerry de Lange
2021. Ian Tempelman
2022. Jerry de Lange

Alle uitslagen van de clubkampioenschappen senioren 2022 zijn hier na te zoeken.

Meer foto's van Annet Pouls-Knol op de facebookpagina van TTV Dedemsvaart.

Foto's: Annemarie Pelgröm, Eric Lansbergen en Annet Pouls
Verslag: Aico Beugelink en Annet Pouls

Archief mededelingen

Juli 2023 | Augustus 2023 | September 2023 | Oktober 2023 | November 2023
Januari 2023 | Februari 2023 | Maart 2023 | April 2023 | Mei 2023 | Juni 2023
Juli 2022 | Augustus 2022 | September 2022 | Oktober 2022 | November 2022 | December 2022
Januari 2022 | Februari 2022 | Maart 2022 | April 2022 | Mei 2022 | Juni 2022