Dinsdag 24 mei 2016 om 19.00 uur
Seizoensafsluiting met Boerengolf

Dit jaar gaan we als afsluiting van ons tafeltennisseizoen boerengolfen. Nu denk je misschien wat is boerengolf?

“Boerengolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? En wie is het meest behendig met de boerengolfclub, een massief houten klompje aan een stok? Boerengolf staat garant voor een gezellige tijd uit.”

Op woensdag 22 juni 2016 donderdag 23 juni 2016 (trainingen deze avond zijn vervallen) staat deze seizoenafsluiting op het programma.

We gaan boerengolfen aan de Rheezerweg 50, 7794 RH in Rheeze. Voor meer informatie en voor de routebeschrijving, neem een kijkje op de site http://www.familieveurink.nl/boerengolf/.

Alle seniorleden, ouders van jeugdleden en jeugdleden van de categorie junior (geboren in 2000 of eerder) nodigen we hierbij uit om zich op te geven. Je kunt je opgeven telefonische of via de mail bij Stefan de Olde. Naast de eigen leden zijn ook introducees / vrienden / familie van harte welkom. En ook eventuele nieuwe leden, aan wie we het bericht ook richten. Opgeven is ook deelname.

Details:

Locatie:Boerengolf familie Veurink
 Rheezerweg 50   7794 RH in Rheeze  (klik voor link op googlemaps)

Datum:Woensdag 22 juni 2016 Donderdag 23 juni 2016
Aanvang:18.45 uur
Einde:22.00 uur

Kosten:€ 7,00 p.p.

Vervoer:Zelf regelen

Opgave bij:Stefan de Olde                      graag opgeven voor 18 juni 2016
 06-20 64 61 09

De prijsuitreiking van deze spannende activiteit vindt plaats in de kantine aan de Buizerdweg.

Update 25 juni 2016:

Donderdag 23 juni stond er voor de senioren een boerengolfuitdaging op de agenda. Helaas viel de deelname een beetje tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd “de jongens” tegen “de meisjes” en onder het toeziend oog van een paar koeien werd er heftig gestreden om die bal zo ver mogelijk weg te slaan. Al met al een zeer geslaagde avond, waarbij de jongens met de hoofdprijs naar huis gingen. Foto's zijn te zien op onze facebookpagina.

Woensdag 18 mei 2016 om 11.00 uur
Inschrijving voor Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2016 geopend

Op zaterdag 3 september 2016 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 48e editie van de Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijving thans voor verenigingen en eigen leden geopend. Ook recreanten kunnen zich inschrijven. In de bijlages staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2016.

Dit jaar is Bos Bedden toernooisponsor en staat TT-Promotions wederom met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op http://www.ttpromotions.nl/ en bestel via de site of mail. Voor aanvang van het toernooi bent u dan in het bezit van uw nieuwe materiaal. Anne en Stan Vlieg namens TT-Promotions zien u graag 3 september in Dedemsvaart!

De organisatie heeft op vrijdag 19 augustus om 17.00 uur als gevolg van een optimale bezetting de inschrijftermijn voortijdig gesloten. Komende dagen zullen indelingen worden gemaakt en gepubliceerd. Nieuwe inschrijvingen zullen op de reservelijst worden geplaatst en de contactpersoon zal bericht krijgen over de stand van zaken.

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl.

- Flyer
- Aandachtspunten
- Convocatie
- Inschrijfformulier

Klik hier voor een impressie van vorig jaar, met foto's en een mooie video van Dedemsvaart in Beeld.

Zaterdag 14 mei 2016 om 16.00 uur
Uitwisselingstoernooi jeugd

Het door TTV Dedemsvaart georganiseerde jeugdtoernooi is prima verlopen. Alle 24 spelers die zich hadden ingeschreven waren aanwezig. Deelnemende clubs waren behalve Dedemsvaart, HOU-Tafel '77 uit Coevorden, NATTC (Nieuw-Amsterdam), DTV '84 (Dalfsen) en Reflex '65 (Hoogeveen).

Er werd gestart in 6 vierkampen. Na deze wedstrijden werd er een selectie gemaakt en opnieuw ingedeeld in 4 zeskampen. Door nog 2 tafels extra in de zaal te plaatsen werd het mogelijk om deze poules op 2 tafels te laten spelen. Om dit alles, qua tijd, nog beetje binnen de perken te houden werd er wel best-of-three gespeeld. Omdat bijna iedereen nu spelers van eigen niveau tegenkwam, werden er veel spannende wedstrijden gespeeld. Toen de kruitdampen waren opgetrokken werden de winnaars bekend gemaakt en ontving ieder een prijs.

In de D-groep werd Noa Zwiep van Reflex '65 winnaar. Omdat er 3 spelers met 4 gewonnen wedstrijden waren moest er even flink gerekend worden, Xem Reurink werd 2e en Sven van Unen (DTV '84) 3e. Martijn Westerhof van HOU-Tafel '77 werd winnaar in de C-groep voor clubgenoot Iris Roelofs en Reflex '65 speelster Janique Zwiep. Jeroen Boerland (HOU-Tafel '77) kaapte de eerste prijs in de B-groep weg voor de neus van Dedemsvaartspelers Robin Meijer en Iris Mulderij.

De A-groep werd een prooi voor Dalfsen. Benthe Brandwacht was super op dreef en duidelijk de sterkste. Zij liet in deze zeskamp slechts één game liggen. Teamgenoot Thomas Goutbeek, die evenveel punten vergaarde als Kai Timmer (NATTC), werd in de eindstand 2e door het onderlinge duel met Timmer te winnen.

Al met al kan TTV Dedemsvaart terugzien op een mooi en gezellig toernooi. Veel wedstrijden (iedereen 8), geen lange afstanden voor de deelnemers, ieder op zijn niveau en mooi op tijd afgelopen, is dit een ideale formule. Zou navolging verdienen!

Foto's en verslag door Henk Mannes. Meer foto's van Annet Pouls zijn hier te zien en Matthias Dul deelt een video en foto's hieronder.

Juli 2017 | Augustus 2017 | September 2017 | Oktober 2017
Januari 2016 | Februari 2016 | Maart 2016 | April 2016 | Mei 2016 | Juni 2016