Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
bestuur@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
Gymzaal Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Zaterdag 30 december 2023 om 20.00 uur
Jaar 2023 afgesloten met super gezellig Oliebollentoernooi

Het gezelligste toernooi van het jaar vond donderdag 29 december 2023 weer plaats, namelijk het Oliebollentoernooi! Dit jaar een primeur, de jeugd en de OldStars gingen samen de strijd met elkaar aan om de prijzen.

Middag (Jeugd en Oldstars)

Er deden 6 jeugdleden mee met 4 introducees (Laura S, Debby en Marloes, Luc en Jairo, Juul en Heike, Mila, Maud en Els) en 8 OldStars (Dickson, Harm O, Jimmy, Albert, Jan D, Yvonne, Marina en Riet). In totaal dus 18 deelnemers die streden om de oliebollen, die net als voorgaande jaren gebakken werden door onze meesterbakker Jan Uythof.

Bij binnenkomst mochten de deelnemers, zowel in de middag als in de avond, een lootje pakken wat bepaalde in welke poule ze terecht kwamen. Deze lootjes waren door toernooileider Aico al voorverdeeld om een beetje eerlijk verloop van het toernooi te garanderen. Om 14.30 uur begon het middagtoernooi waarbij alle wedstrijden in best-of-3-games werden gespeeld. Na spannende, gezellige en soms minder spannende wedstrijden werd om ongeveer 17.15 uur de prijsuitreiking door Matthias verricht. Zoals gebruikelijk werden de prijzen onlogisch en volstrekt willekeurig verdeeld.

De uitslagen bij de Jeugd en Oldstars: Laura 1e (prijs), Dickson 2e, Debby 3e, Luc 4e (prijs), Harm O. 5e (prijs), Jimmy 6e, Juul 7e (prijs), Albert 8e, Els 9e, Marloes 10e (prijs), Jan D. 11e, Yvonne 12e (prijs), Marina 13e (prijs), Riet 14e, Jairo 15e, Maud 16e (prijs), Heike 17e (prijs) en Mila 18e (prijs).

Avond (Senioren)

Om 19.00 uur waren de senioren aan de beurt. Helaas 3 afzeggingen (Ton, Ria en Stefan), maar ook nog 1 aanmelding (Matthias). Totaal aantal deelnemers 29, waarvan 24 leden en 5 introducees. Ingmar had zijn vader meegenomen en verder waren er een paar oud-leden weer even terug op het Dedemsvaartse tafeltennisnest, te weten Sjonny, Lex, Marije en Lita! Leuk dat ze mee deden! Verder werd na de poulefase Sioned nog toegevoegd. Ze kwam kijken, maar vulde in de halve finales en finale de lege plek in het wedstrijdschema op. De opzet en de indeling kwamen verder redelijk overeen met de middageditie. Om ongeveer 23.45 uur was de prijsuitreiking, wederom verzorgd door Matthias die Aico de hele dag assisteerde.

Deze mannen gooien hoge ogen... meer foto's op onze facebookpagina

De uitslag bij de senioren: Ian 1e (prijs), Willem 2e, Thirza 3e, Jerry 4e (prijs), Sander 5e (prijs), Robert 6e, Melanie 7e (prijs), Aico 8e, Ad 9e, Tonny 10e (prijs), Sjonny 11e (prijs), Daniëlle 12e, Laura 13e, Lisa 14e (prijs), Ingmar 15e (prijs), Theo M. 16e, Lucas 17e, Lex 18e (prijs), Matthias 19e (prijs), Jasper 20e, Jan U. 21e, Theo S 22e (prijs), Marije 23e, Jose 24e (prijs), Herman 25e, Nico 26e (prijs), Sioned 27e, Richard 28e (prijs), Lita 29e (prijs), Resi 30e (prijs).

Alle uitslagen kun je hier vinden:
- Middag (Jeugd en Oldstars)
- Avond (Senioren)

Foto's en verslag: Annet Pouls
Oliebollenbakker: Jan Uythof
Toernooileider: Aico Beugelink
Hulp en presentatie: Matthias Dul
Gezelligheid: alle aanwezigen

Vrijdag 22 december 2023 om 12.00 uur
Huldiging team 3 en uitreiking prestigebeker jeugdlid hoogste percentage najaarscompetitie

Dinsdag 12 december vond de huldiging plaats van kampioensteam 3 en de jeugdspeler met het hoogste percentage in de jeugdcompetitie.

Team 3, bestaande uit Ton, Jurgen, Chantal, Laura, Daniëlle en Annet, is kampioen geworden in de 3e klasse en promoveert dus naar de 2e klasse. Helaas was Daniëlle ziek, maar de rest kreeg uit handen van bestuurslid Annemarie een bon uitgereikt.

Ook werd de jeugdspeler met het hoogste percentage in de afgelopen competitie in het zonnetje gezet. Dit betrof Debby, die totaal verrast, de wisselbeker hiervoor in ontvangst mocht nemen!

Allen gefeliciteerd en alvast veel succes gewenst in de voorjaarscompetitie!

Met dank aan Bas voor de foto's.

Vrijdag 1 december 2023 om 19.00 uur
Oliebollentoernooi 28 december 2023

Elk jaar sluit onze vereniging het jaar af met het reuzegezellige oliebollentoernooi! Tafeltennissen is de hoofdmoot, maar verder staat de gezelligheid voorop voor deze activiteit.

We hebben donderdag 28 december gekozen en nodigen alle leden uit zich in te schrijven via toernooien@ttvdedemsvaart.nl of door toevoeging van je naam op het inschrijfformulier in het clubhuis. Wees er snel bij, want vol is vol!

Het toernooi splitsen we op in twee dagdelen. In de middag om 14.30 uur is het de beurt aan de Oldstars en Jeugdleden en in de avond om 19.00 uur zijn de Seniorenleden aan de beurt. Het leuke van dit toernooi is dat ook introducés welkom zijn. Jeugdleden mogen bijvoorbeeld ook ouders, vriendjes en vriendinnetjes opgeven. Dat is wel zo leuk, toch?

Uiteraard is de plaats van handeling in ons clubhuis en in de gymzaal aan de Buizerdweg. In de bijgevoegde poster en het plaatje in deze mail vind je de benodigde informatie.

Archief mededelingen