Zondag 13 december 2015 om 13.30 uur
Uitwisselingstoernooi jeugd in Coevorden

Het uitwisselingstoernooi afgelopen zaterdag was heel leuk en bijzonder geslaagd. Met 6 jeugdleden werd er in de vroege morgen koers gezet richting Coevorden. Helaas was Hanneke van Eijk ziek.

Bij vereniging HOU-Tafel '77 was het bij aankomst al een drukte van belang. De drie deelnemende verenigingen uit Coevorden (HOU-Tafel '77), Nieuw-Amsterdam (NATTC) en Dedemsvaart zorgden voor een mooie volle zaal. De poules waren op sterkte ingedeeld en zorgden ervoor dat iedereen op zijn niveau de wedstrijden kon spelen.

Zo zaten Levi Halm, Daan Zandstra, Délana Dekker en Xem Reurink in een poule van 7. Eigenlijk was Daan hier veel te sterk, al had ie het best nog moeilijk tegen de goed spelende Délana. Zij werden dan ook 1 en 2 in deze poule. Grootste verrassing was echter Levi die heel goed bezig was en voor Xem als 3e eindigde.

Iris was vandaag helemaal top, speelde lekker onbevangen en aanvallend. Had best pittige poule maar kwam ondanks één nederlaag als eerste uit de bus. Tafel verder had Roselin het erg moeilijk. Zat elke wedstrijd er heel dichtbij maar kon geen potten breken en eindigde als vierde. Stond dus na de grote gewonnen prestigebeker van vorige week nu weer met beide benen op de grond.

Omdat er uitsluitend positieve geluiden waren over deze toernooi opzet gaan we dit zeker vaker doen. Mooi in de buurt, niet te lang en op je eigen niveau, bovendien was het goed bezocht met een gezellig en ontspannen sfeertje. We willen de vereniging HOU-Tafel '77, en in het bijzonder Willie Ruinemans, dan ook heel hartelijk bedanken voor de perfecte organisatie en hopen dit in de toekomst te evenaren.

Verslag Henk Mannes

Prachtige forehand topspin van Iris Mulderij (foto Henk Mannes)

Zondag 13 december 2015 om 13.30 uur
Huldiging Bos Bedden najaarskampioenen

Dinsdag 8 december werden bij TTV Bos Bedden-Dedemsvaart de kampioenen van de afgelopen najaarscompetitie gehuldigd.

De dames werden verrassend op de laatste speeldag kampioen in de 1e divisie. Na geen enkele speelronde stonden de Dedemsvaartses aan kop, maar op het slot wist het de eerste plaats op onderling resultaat af te pakken van Scyedam. De grote zege in Schiedam (8-2) bleek van doorslaggevende betekenis. De Dedemsvaartses verloren overigens geen enkele wedstrijd dit najaar.

Dames 1: Amanda van Dijk, Arina Both, Annemarie Zijnstra, Chantal Knol en Linda Stolk

Jojoënd zagen de tafeltennissers het zevende herenteam wederom kampioen worden in de vijfde klasse. Het team is eigenlijk te groot voor het servet (5e klasse) en te klein voor het tafellaken (4e klasse). Een sterke eerste competitiehelft was genoeg om de mindere tweede helft door te komen als koploper.

Heren 7: Robin Döpp, Theo Simons en Ineke Kegel (ontbrekend Dickson Chung en Bea Boertien)

Tot slot mocht Roselin Kappert haar prestigebeker prolongeren als best scorende jeugdspeler. Hoewel ze met 89% niet het hoogste percentage had, werd ze wel tot winnares aangewezen, omdat Niek Starke (91%) niet aan de minimale helft + 1 gespeelde wedstrijden kwam.

Prestigebokaal: Roselin Kappert ontvangt de beker van voorzitter Arthur van Eijk

Foto's door Dedemsvaart in Beeld.

Zondag 6 december 2015 om 13.30 uur
Oliebollentoernooi 2015

Op dinsdagavond 29 december 2015 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart het jaarlijkse oliebollentoernooi. Leden en ouders van jeugdleden en een enkel niet-lid zijn van harte welkom in te schrijven bij theosimons@home.nl. Vanwege de ligging van de feestdagen, is dit jaar gekozen voor de dinsdagavond als speeldag.

Bij voldoende belangstelling zal voor de jongere jeugd een minitoernooitje worden gespeeld. Dat begint dan al om 18.00 uur en duurt tot naar verwachting uiterlijk 20.30 uur. Om ongeveer 19.00 uur zullen dan de overige deelnemers kunnen beginnen. Prijsuitreiking is om 23.00 uur. Geef bij opgave duidelijk aan dat je meedoet aan het minitoernooi, anders wordt je ingedeeld voor het "grote" toernooi.

De organisatie zal zorgen voor oliebollen en rond en na het toernooi een hapje en een drankje voor alle deelnemers.

Juli 2017 | Augustus 2017 | September 2017 | Oktober 2017
Januari 2016 | Februari 2016 | Maart 2016 | April 2016 | Mei 2016 | Juni 2016