Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Zondag 30 augustus 2015 om 16.00 uur
Kruizenga en Plette na slijtageslag tafeltenniskampioenen van Avereest

Zaterdag werden de 47e Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2015 gespeeld in sporthal De Citadel in Dedemsvaart. 193 deelnemers uit voornamelijk Noord- en Oost-Nederland namen deel aan het jaarlijkse toernooi dat al sinds 1968 door de TTV Dedemsvaart wordt georganiseerd. Na een lange en warme dag zweten wist recreant Jaap Kruizenga de seniorentitel van vorig jaar met succes te verdedigen en bij de jeugd werd Julian Plette van Kampenion na liefst 11 enkelspelwedstrijden Kampioen van Avereest bij de jeugd.

Het toernooi geldt als voorbereiding op de naderende najaarscompetitie die over een week van start gaat. Het werd een lange dag en de vochtige weersomstandigheden maakte het spelen pittig. Met deelnemersleeftijden van 7 t/m 74 jaar zullen veel deelnemers diep in de middag de spreekwoordelijke man met de hamer zijn tegengekomen. Mede als gevolg van zeer onverwacht uitlopen van enkele dubbelspelen, duurde het toernooi iets langer dan voorzien en werd besloten enkele wedstrijden gedurende de middag in te korten naar best-of-3-games (in plaats van best-of-5-games). Opvallend was dat er geen enkele afmelding op de toernooidag was, alleen een klein aantal meldde zich in de weken voor het toernooi af. Wel versliep één deelnemer zich, maar daar kon tijdig contact mee worden opgenomen.

Lubertus Talen van toernooisponsor Bos Bedden uit Nieuwleusen opende om 9.00 uur het toernooi door de eerste bal te slaan. Daarna gingen de voorrondes enkelspel van de zeven categoriën van start. Liefst 49 tafels, de maximale capaciteit, werden voor het toernooi in gebruik genomen. Dit jaar was er bij de senioren een andere indeling opgezet om de verschillen in speelsterkte kleiner te maken. Daarmee werd het toernooi met één categorie uitgebreid. De sterkste senioren, doorgaans met een Heren D-licentie of Dames B-licentie, spelen veelal in de hoogste afdelingniveau's, sommigen spelen zelfs landelijk. In drie stappen konden deelnemers zich ook voor lagere categoriën inschrijven.

Kleinere verschillen maakte het mogelijk dat hooggeplaatste spelers zich niet plaatsten voor de hoofdronde van hun categorie. Titelverdediger Jaap Kruizenga wist maar nipt door de voorrondes te komen. Ondanks twee nederlagen hier wist hij toch minimaal tweede te worden. In de hoofdronde leek het doek dan toch te vallen, want opnieuw begon hij met een nederlaag tegen poulewinnaar Patrick Roordink. De vechtlust niet verleerd begon Kruizenga aan een nieuwe wederopstanding en werd hij tweede in de poule. De veel jongere Gert-Jan de Lange kwam ook niet ongeschonden tot de halve finale. Wel werd hij eerste in zijn voorrondepoule. In de hoofdronde delfte hij in het onderlinge treffen met clubgenoot Ton Ringenier het onderspit waardoor hij net als Kruizenga tweede in de poule werd.

Opvallend was dat in de halve finales de beide poulewinnaars verloren. Kruizenga won na vier games van Ringenier en De Lange versloeg met evenveel energie Roordink. In de finale was het tweetal gelijkwaardig aan elkaar. De Lange begon met 11-8 winst in de eerste game, maar storte in de tweede game helemaal in met liefst 11-1. Hierna maakten de finalisten er een mooi schouwspel van; de verschillen waren dan ook klein. Kruizenga won de derde game met 12-10. In de vierde game leek een beslissende vijfde game in de maak. De Lange nam een flinke voorsprong, 9-6, maar kon de trekker maar niet overhalen. Kruizenga evenmin. Toch kon Kruizenga uiteindelijk de vierde game opeisen, pas bij 16-14. Hiermee heeft de recreant uit Groningen de titel Kampioen van Avereest met succes verdedigd. De troostronde was een prooi voor Gert Storteboom van Argus uit Harkstede. Hij liet Ivan Hollander in 4 games achter zich.

Op de lagere seniorenniveau's werd ook flink gestreden om de prijzen. Er viel een flink aantal beslissende games te noteren. In alle categoriën van het enkelspel waren er prijzen voor nummers 1 en 2 van de hoofdronde en voor de winnaar van de troostronde. Dat was ook voor het jeugdtoernooi het geval.

Julian Plette van Kampenion won het hoogste niveau van de jeugd. Dat was maar heel nipt. In zijn poule van de hoofdronde werd op onderling resultaat beslist wie 1, 2 en 3 werd. Plette werd tweede achter Jim Berenschot van Actief en trof in de halve finale de winnaar van de andere hoofdrondepoule. Dat was Merlijn Brands van De Treffers '70, die clubgenoot Huub Exel in de poule achter zich liet. In de halve finales strandde Berenschot na 3-2 verlies tegen Exel en Plette was met 3-0 een maat te groot voor Brands. In de finale waren Plette en Exel goed aan elkaar gewaagd. De eerste drie games werden telkens met de minimale twee punten beslist. In de vierde game was Plette heer en meester. Met 12-10, 9-11, 11-9 en 6-11 werd hij daardoor Kampioen van Avereest bij de jeugd. De finale van de troostronde werd na een spannende finale gewonnen door Robin Hoogeveen (Emmen), hij versloeg Damian Veenstra van De Treffers '70, pas in de vijfde game.

Alle prijswinnaars

Rond 18.30 uur was de prijsuitreiking in de kantine van Sporthal De Citadel. Aan de volgende spelers werden de prijzen uitgedeeld:

Dubbelspel:

A-categorie:
1e. Gert Storteboom / Norbert Schuur (Argus)
2e. Gert-Jan de Lange / Ivan Hollander (Kampenion)

B-categorie:
1e. Robert Visscher / Jerry de Lange (Dedemsvaart)
2e. Wout Bisschop / Harry Sellies (Smash '70)

C-categorie:
1e. Julian Plette / Jan Ringenier (Kampenion)
2e. Freek Dekker / Shakeeb Zahir (Wezep / Buitenpost)

D-categorie:
1e. Annet Sieljes / Yvon Pazie (Dedemsvaart)
2e. Frank Vonk / Tonny Kleiman (Zwolle / Dedemsvaart)

E-categorie:
1e. Niels Mooibroek / Robin Hoogeveen (Emmen)
2e. Ivo Wildschut / Maurice Storteboom (Actief / Argus)

F-categorie:
1e. Jannick Jansen / Arnout Hulst (Staphorst)
2e. Benjamin Latona / Basten Moorman (Delta Impuls / Staphorst)

G-categorie:
1e. Annelien Greydanus / Robin Schuur (Argus)
2e. Kaj Ronde / Brent Ronde (De Treffers '70)

Enkelspel, hoofdtoernooi:

A-categorie:
1e. Jaap Kruizenga (recreant)
2e. Gert-Jan de Lange (Kampenion)

B-categorie:
1e. Harry Sellies (Smash '70)
2e. Misja Rust (HOU-Tafel '77)

C-categorie:
1e. Harry Schädlich (Ready)
2e. Harm Rekers (Zwolle)

D-categorie:
1e. Andy Beshara (Aktief)
2e. Frank Vonk (Zwolle)

E-categorie:
1e. Julian Plette (Kampenion)
2e. Huub Exel (De Treffers '70)

F-categorie:
1e. Jannick Jansen (Staphorst)
2e. Arnout Huls (Staphorst)

G-categorie:
1e. Thomas Goutbeek (DTV '84)
2e. Annelien Greydanus (Argus)

Enkelspel, troosttoernooi:

A-categorie:
1e. Gert Storteboom (Argus)

B-categorie:
1e. Cedric Oliva (Argus)

C-categorie:
1e. Sjonny Lubbers (Dedemsvaart)

D-categorie:
1e. Johan de Hek (Midstars)

E-categorie:
1e. Robin Hoogeveen (Emmen)

F-categorie:
1e. David Schuur (Smash '70)

G-categorie:
1e. William Slager (Staphorst)

Alle uitslagen

Dubbelspel A-klasse
Dubbelspel B-klasse
Dubbelspel C-klasse
Dubbelspel D-klasse
Dubbelspel E-klasse
Dubbelspel F-klasse
Dubbelspel G-klasse

Enkelspel A-klasse
Enkelspel B-klasse
Enkelspel C-klasse
Enkelspel D-klasse
Enkelspel E-klasse
Enkelspel F-klasse
Enkelspel G-klasse

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen worden tot vier weken na het toernooi bewaard. Mocht een deelnemer een voorwerp herkennen als de zijne/hare, dan dient hij zich per e-mail (kva@ttvdedemsvaart.nl) te wenden tot de toernooiorganisatie. In overleg kan het voorwerp worden opgehaald of op eigen kosten worden opgestuurd. Het volgende is na het toernooi gevonden:

■ 1 batje;
■ 1 paar rode Nike sportschoenen;
■ 1 Saucony blauw/grijs sportschoen;
■ 1 rood Tibhar shirt maat XXS;
■ 1 zwart met wit accent Tibhar sportbroekje maat XS;
■ 1 zwarte trainingsbroek met witte bies en rood accent. Merk Matthews maat L;
■ 1 zwart jack van coolcat maat XL.

Beeldmateriaal

Mediapartner Dedemsvaart in Beeld en Annet Pouls van TTV Dedemsvaart hebben beelden geschoten van de gebeurtenissen op het toernooi.

■ Annet Pouls:   1 t/m 29,   30 t/m 58,   59 t/m 87,   88 t/m 116.
Dedemsvaart in Beeld:   1 t/m 27,   28 t/m 54.

2016

De toernooiorganisatie wil alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook hun steentje aan het toernooi hebben bijgedragen van harte bedanken. Uiteraard vergeten wij ook niet de deelnemers, die met hun deelname bewijzen dat tafeltennis nog steeds goede evenementen kan neerzetten. Ook dankbaar is de organisatie voor alle complimenten dat het heeft mogen ontvangen. Tot slot danken wij alle sponsors, groot en klein en op welke wijze dan ook, voor hun bijdrage aan het toernooi. Zonder hen was er geen toernooi mogelijk.

Wij hopen de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest in 2016 te kunnen plannen op zaterdag 3 september 2016.

Dinsdag 18 augustus 2015 om 14.30 uur
Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2015: 195 deelnemers

Op zaterdag 29 augustus 2015 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 47e editie van de Kampioenschappen van Avereest. De inschrijfperiode is zaterdag gesloten en de organisatie kan 195 deelnemers tegemoet zien.

Bos Bedden en Rabobank Vaart en Vechtstreek sponsoren en het toernooi, terwijl TT-Promotions met een stand deelnemers van nieuw materiaal hoopt te voorzien!

Graag verzoeken wij deelnemers zich uiterlijk om 8.45 uur te melden bij binnenkomst (wie alleen dubbelt, dient zich uiterlijk om 11.00 uur te melden). Het toernooi begint om 9.00 uur met de voorronden van het enkelspel. Vanaf ongeveer 11.30 uur worden de dubbelspelen gespeeld poules en direct gevolgd door halve finales en finales. Verwacht wordt dat om 14.00 uur de enkelspelen worden hervat met hoofdrondes en troostrondes, alleen de troostrondes van de categoriën F en G beginnen iets later vanwege planning in het tijdschema. Als alles volgens plan verloopt, is de prijsuitreiking om ongeveer 18.00 uur.

De organisatie heeft de deelnemerslijst inmiddels geïnventariseerd. Verkeerde opgaves en verzoeken om hoger te mogen uitkomen dan de licentieklasse of rating zijn inmiddels beoordeeld (enkelspel, dubbelspel). Dat heeft geresulteerd in de volgende indelingen (onder voorbehoud):

Enkelspel Categorie A (Heren CD en Dames AB):
Poule 1 (9.00 uur, tafels 22+23): Poule 2 (9.00 uur, tafels 23+24): A. Amanda van Dijk (Dedemsvaart) A. Peter de Hek (Midstars) B. Jaap Kruizenga (recreant) B. Patrick Roordink (Assen) C. Paul Kamstra (GTTC Groningen) C. Gert Storteboom (Argus) D. John Kiele (Alexandria '66) D. Annemarie Zijnstra (De Treffers '70) E. Cees Bults (Emmen) E. Ton Ringenier (Kampenion) F. Sander Derkx (Delta Impuls) F. Robert Jansen (Emmen) Poule 3 (9.00 uur, tafels 26+27): Poule 4 (9.00 uur, tafels 27+28): A. Pim van Schaik (Emmen) A. Erwin van der Deen (GTTC Groningen) B. Richard Carabain (Assen) B. Harrie Hoogeveen (Emmen) C. Bennie Klein Teeselink (De Toekomst) C. Ivan Hollander (Kampenion) D. Harry Kruizenga (The Batswingers) D. Heleen Mulderij (Assen) E. Norbert Schuur (Argus) E. Richard Roossien (Midstars) F. Gert-Jan de Lange (Kampenion) F. Ton Nitert (Blauw-Wit) (nrs.1+2 naar hoofdronde, nrs.3-6 naar troostronde)
Enkelspel Categorie B (Heren E en Dames C):
Poule 1 (9.00 uur, tafels 29+30): Poule 2 (9.00 uur, tafels 30+31): A. Alex Collins (SVK) A. Kevin Langerak (GTTC Groningen) B. Chantal Knol (Dedemsvaart) B. Wolfert Glimmerveen (Drachten) C. Wout Bisschop (Smash '70) C. Wim Tillema (Kampenion) D. Cedric Oliva (Argus) D. Misja Rust (HOU-Tafel '77) E. Bertin Bos (Kampenion) E. Robert Visscher (Dedemsvaart) F. Karin van der Vegt (GTTC Groningen) F. Jan Ale Maat (Delta Impuls) Poule 3 (9.00 uur, tafels 33+34): Poule 4 (9.00 uur, tafels 34+35): A. Harry Sellies (Smash '70) A. Klaas Kwakkel (GTTC Groningen) B. Tjaart de Vries (GTTC Groningen) B. Ralph Trip (Kampenion) C. Guido Wessels (Kampenion) C. Jornert Glimmerveen (Drachten) D. Jerry de Lange (Dedemsvaart) D. Linda van der Veen (The Batswingers) E. Leon Koks (DOKO) E. Bart Oliva (Argus) F. Wouter Emmens (Vries) F. Arina Both (Dedemsvaart) (nrs.1+2 naar hoofdronde, nrs.3-6 naar troostronde)
Enkelspel Categorie C (Heren F en Dames D):
Poule 1 (9.00 uur, tafel 37): Poule 2 (9.00 uur, tafel 38): A. Benno Bakker (Reflex '65) A. Richard van der Sligte (Zwolle) B. William Rozemeijer (Dedemsvaart) B. Harry Schädlich (Ready) C. Joost de Kleijn (Delta Impuls) C. Sabrina Kreeft (HOU-Tafel '77) D. Jeroen Delhaas (Hoonhorst) D. Marijn Docter (Vined) E. Harry Antonissen (Midstars) E. Tonny Kleiman (Dedemsvaart) Poule 3 (9.00 uur, tafel 39): Poule 4 (9.00 uur, tafel 40): A. Albert Kuiper (Staphorst) A. Joël Aiyamekhue (Aktief) B. Arnold van der Sligte (Effekt '74) B. Sibrand Hassing (Staphorst) C. Eef Diteweg (Dedemsvaart) afgemeld C. Annelijn Reubzaet (HOU-Tafel '77) D. Mirjam de Boer (GTTC Groningen) D. Wouter Fokkens (Midstars) E. Danny Bruins (Kampenion) E. Ian Tempelman (Dedemsvaart) Poule 5 (9.00 uur, tafel 41): Poule 6 (9.00 uur, tafel 42): A. Harm Knol (Dedemsvaart) A. Henk Pater (WTTC) B. Reino Wijnsma (Delta Impuls) B. Melanie Hazeveld (Assen) C. Koos Dorst (NTC Leogang) C. Eric van Noorden (NTC Leogang) D. Jan van Stee (TALO) D. Jasper Dozeman (Dedemsvaart) E. Anine Stegeman (Midstars) E. Alfons Brink (Vries) Poule 7 (9.00 uur, tafel 5): Poule 8 (9.00 uur, tafel 6): A. Freek Dekker (Wezep) A. Shakeeb Zahir (Buitenpost) B. Denisa Leusing (NTC Leogang) B. Bert Bruinsma (Ready) C. Sjonny Lubbers (Dedemsvaart) C. Sander Uythof (Dedemsvaart) D. Jan Ringenier (Kampenion) D. Niels Mulder (DTV '84) E. Johan Velthuis (Delta Impuls) E. Tinus Pijpstra (SVK) Poule 9 (9.00 uur, tafel 7): Poule 10 (9.00 uur, tafel 14): A. Eline Nieborg (WTTC) A. Harold Schuur (recreant) B. Matthias Dul (Dedemsvaart) B. Sanne Ebbing (De Treffers '70) afgemeld C. Jos de Munnik (Zwolle) C. Harm Rekers (Zwolle) D. Gijs van den Bergh (Vries) D. Bert-Jan Boessenkool (Hoonhorst) E. Yvette Gombert (Midstars) E. Lex Koopman (Dedemsvaart) (nrs.1+2 naar hoofdronde, nrs.3-5 naar troostronde)
Enkelspel Categorie D (Heren GH en Dames EF):
Poule 1 (9.00 uur, tafel 36): Poule 2 (9.00 uur, tafel 43): A. Linda Kleiker (Vries) A. Herman Logtenberg (Vined) B. Theo Simons (Dedemsvaart) B. Leo Brands (De Treffers '70) C. Frank Vonk (Zwolle) C. Ria Doornbusch (recreant) D. Evelien Petstra (Reflex '65) D. Albert Koops (Reflex '65) E. Tinus Lubbers (HOU-Tafel '77) E. Mea Kreeft (HOU-Tafel '77) Poule 3 (9.00 uur, tafel 44): Poule 4 (9.00 uur, tafel 45): A. Hans Valster (Reflex '65) A. Ineke Kegel (Dedemsvaart) B. Trea Woudsma (Staphorst) B. Hidde Jonkman (recreant) C. Gerard Wessels (Kampenion) C. Rob Hoiting (Vries) D. Annet Sieljes (Dedemsvaart) D. Johan Ooms (Delta Impuls) E. Charlie Vas (HOU-Tafel '77) E. Heleen Engels (De Treffers '70) Poule 5 (9.00 uur, tafel 46): Poule 6 (9.00 uur, tafel 47): A. Yvon Pazie (Dedemsvaart) A. Manouk Fictorie (De Treffers '70) B. Ararat Ohannesian (Reflex '65) B. Alice Ringenier (Kampenion) C. Tryntsje van Ommen (Delta Impuls) C. Gea Steenhuizen (recreant) D. Rosanne van de Esschert (Vined) D. Christiaan Zoethout (Aktief) E. Wilfred Verdel (De Treffers '70) E. Harry Bosman (Reflex '65) Poule 7 (9.00 uur, tafel 48): Poule 8 (9.00 uur, tafel 49): A. Kenneth van Dijk (Zwartsluis) A. Christine Peterson (Delta Impuls) B. Lianda Bakker (Midstars) B. Ben Vos (Staphorst) C. Annemiek ten Caat (Idéfix) C. Paul Stadhouders (Reflex '65) D. Jacco Both (recreant) D. Johan de Hek (Midstars) E. Willem Jagt (De Treffers '70) E. Andy Beshara (Aktief) (nrs.1+2 naar hoofdronde, nrs.3-5 naar troostronde)
Enkelspel Categorie E (Jeugd 1e klasse en hoger):
Poule 1 (9.00 uur, tafels 16+17): Poule 2 (9.00 uur, tafels 18+19): A. Patrick Haverkamp (NTC Leogang) A. Thirza Hazeveld (Assen) B. Ilsa Wakker (De Treffers '70) B. Frank Post (De Treffers '70) C. Ivo Wildschut (Actief) C. Tessa Mennen (Emmen) D. Niels Mooibroek (Emmen) D. Jim Berenschot (Actief) E. Lisa van Eijk (Dedemsvaart) E. Wouter Haarman (Vries) F. Ljev van Dijk (Emmen) F. Niek Esselink (Dedemsvaart) G. Damian Veenstra (De Treffers '70) G. Frank Duijnisveld (De Treffers '70) Poule 3 (9.00 uur, tafels 20+21): Poule 4 (9.00 uur, tafels 12+13): A. Julian Plette (Kampenion) A. Laura Kroes (Dedemsvaart) B. Esmay Meeringa (Emmen) B. Huub Exel (De Treffers '70) C. Merlijn Brands (De Treffers '70) C. Janine Grootjans (Emmen) D. Chanela Vochterloo (Appelscha) D. Danique van den Berg (Delta Impuls) E. Maurice Storteboom (Argus) E. Djosh Berenschot (Actief) F. Teun Smit (De Treffers '70) F. Robin Hoogeveen (Emmen) G. Fleur Hoogeveen (Emmen) G. Lars Brands (De Treffers '70) (nrs.1+2 naar hoofdronde, nrs.3-7 naar troostronde)
Enkelspel Categorie F (Jeugd 2e/3e klasse):
Poule 1 (9.00 uur, tafels 8+9): Poule 2 (9.00 uur, tafels 10+11): A. Daniëlle Storteboom (Argus) A. Roselin Kappert (Dedemsvaart) B. Hanneke van Eijk (Dedemsvaart) B. Klaas Jan Vos (Staphorst) C. Rick Hillegers (Assen) C. Douwe Kruizenga (Argus) D. Arnout Huls (Staphorst) D. Jerrie Hazeveld (Assen) E. David Schuur (Smash '70) E. Benjamin Latona (Delta Impuls) F. Pelle Norder (Assen) F. Benthe Brandwacht (DTV '84) G. Robin Meijer (Dedemsvaart) G. Jannick Jansen (Staphorst) (nrs.1-3 naar hoofdronde finale, nrs.4-7 naar troostronde finale)
Enkelspel Categorie G (Jeugd 4e/5e/mini klasse en beginners):
Poule 1 (9.00 uur, tafels 1+2): Poule 2 (9.00 uur, tafels 3+4): A. Johan Wessels (Vries) A. Kaj Ronde (De Treffers '70) B. Basten Moorman (Staphorst) B. Lotte Lotterman (Staphorst) C. Brent Ronde (De Treffers '70) C. Annelien Greydanus (Argus) D. Rick Schilder (NTC Leogang) D. Anna Rass (Vries) E. Robin Schuur (Argus) E. Thomas Goutbeek (DTV '84) F. Iris Mulderij (Dedemsvaart) F. Xem Reurink (Dedemsvaart) G. Hester de Boer (Staphorst) G. William Slager (Staphorst) (nrs.1-3 naar hoofdronde finale, nrs.4-7 naar troostronde finale)
Dubbelspel Categorie A:
Poule 1 (11.30 uur, tafels 27+28): A. Amanda van Dijk / Chantal Knol (Dedemsvaart) B. Richard Carabain / Patrick Roordink (Assen) C. Paul Kamstra / Erwin van der Deen (GTTC Groningen) D. Gert-Jan de Lange / Ivan Hollander (Kampenion) E. Harry Kruizenga / Linda van der Veen (The Batswingers) Poule 2 (11.30 uur, tafels 25+26): A. Jaap Kruizenga / Harold Schuur (recreant) B. Pim van Schaik / Robert Jansen (Emmen) C. Ton Ringenier / Ralph Trip (Kampenion) D. Sander Derkx / Jan Ale Maat (Delta Impuls) E. Ton Nitert / Bennie Klein Teeselink (Blauw-Wit / De Toekomst) * Poule 3 (11.30 uur, tafels 23+24): A. Peter de Hek / Richard Roossien (Midstars) B. Heleen Mulderij / Klaas Kwakkel (Assen / GTTC Groningen) * C. Gert Storteboom / Norbert Schuur (Argus) D. Annemarie Zijnstra / Sanne Ebbing (De Treffers '70) Ebbing afgemeld E. Cees Bults / Harrie Hoogeveen (Emmen) (poulewinnaars naar finale (3-kamp), overige uitgeschakeld)
Dubbelspel Categorie B:
Poule 1 (11.30 uur, tafels 34+35): A. Wouter Emmens / Linda Kleiker (Vries) B. Wout Bisschop / Harry Sellies (Smash '70) C. Leon Koks / William Rozemeijer (DOKO / Dedemsvaart) D. Wim Tillema / Bertin Bos (Kampenion) Poule 2 (11.30 uur, tafels 32+33): A. Alex Collins / Tinus Pijpstra (SVK) B. Kevin Langerak / Tjaart de Vries (GTTC Groningen) C. Jornert Glimmerveen / Wolfert Glimmerveen (Drachten) D. Robert Visscher / Jerry de Lange (Dedemsvaart) Poule 3 (11.30 uur, tafels 30+31): A. Bart Oliva / Cedric Oliva (Argus) B. Guido Wessels / Danny Bruins (Kampenion) C. Misja Rust / Annelijn Reubzaet (HOU-Tafel '77) D. Karin van der Vegt / Mirjam de Boer (GTTC Groningen) (poulewinnaars naar finale (3-kamp), overige uitgeschakeld)
Dubbelspel Categorie C:
Poule 1 (11.30 uur, tafels 41+42): A. Joël Aiyamekhue / Jan van Stee (Aktief / TALO) B. Harry Schädlich / Bert Bruinsma (Ready) C. Julian Plette / Jan Ringenier (Kampenion) D. Jasper Dozeman / Manouk Fictorie (Dedemsvaart / De Treffers '70) Poule 2 (11.30 uur, tafels 39+40): A. Sabrina Kreeft / Mea Kreeft (HOU-Tafel '77) B. Harry Antonissen / Anine Stegeman (Midstars) C. Sjonny Lubbers / Niels Mulder (Dedemsvaart / DTV '84) D. Albert Kuiper / Sibrand Hassing (Staphorst) Poule 3 (11.30 uur, tafels 37+38): A. Sander Uythof / Melanie Hazeveld (Dedemsvaart / Assen) B. Alfons Brink / Gijs van den Bergh (Vries) C. Eline Gras / Yvette Gombert (Midstars) D. Denisa Leusink / Patrick Haverkamp (NTC Leogang) Poule 4 (11.30 uur, tafels 48+49): A. Benno Bakker / Paul Stadhouders (Reflex '65) B. Ian Tempelman / Lex Koopman (Dedemsvaart) C. Freek Dekker / Shakeeb Zahir (Wezep / Buitenpost) * D. Joost de Kleijn / Marijn Docter (Delta Impuls / Vined) * Poule 5 (11.30 uur, tafels 46+47): A. Arina Both / Jacco Both (Dedemsvaart / recreant) ** B. Bert-Jan Boessenkool / Jeroen Delhaas (Hoonhorst) C. Harm Rekers / Jos de Munnik (Zwolle) D. Henk Pater / Eline Nieborg (WTTC) Poule 6 (11.30 uur, tafels 44+45): A. Koos Dorst / Eric van Noorden (NTC Leogang) B. Matthias Dul / Wouter Fokkens (Dedemsvaart / Midstars) C. Richard van der Sligte / Arnold van der Sligte (Zwolle / Effekt '74) D. Reino Wijnsma / Johan Velthuis (Delta Impuls) (poulewinnaars naar halve finale (finale is 3-kamp), overige uitgeschakeld)
Dubbelspel Categorie D:
Poule 1 (11.30 uur, tafels 20+21): A. Hidde Jonkman / Annemiek ten Caat (recreant / Idéfix) B. Leo Brands / Heleen Engels (De Treffers '70) C. Rob Hoiting / Tryntsje van Ommen (Vries / Delta Impuls) * D. Andy Beshara / Christiaan Zoethout (Aktief) E. Frank Vonk / Tonny Kleiman (Zwolle / Dedemsvaart) * Poule 2 (11.30 uur, tafels 18+19): A. Gerard Wessels / Alice Ringenier (Kampenion) B. Evelien Petstra / Hans Valster (Reflex '65) C. Trea Woudsma / Ben Vos (Staphorst) * D. Annet Sieljes / Yvon Pazie (Dedemsvaart) Poule 3 (11.30 uur, tafels 16+17): A. Ararat Ohannesian / Kenneth van Dijk (Reflex '65 / Zwartsluis) * B. Lianda Bakker / Johan de Hek (Midstars) C. Tinus Lubbers / Charlie Vas (HOU-Tafel '77) D. Ineke Kegel / Theo Simons (Dedemsvaart) Poule 4 (11.30 uur, tafels 13+14): A. Albert Koops / Harry Bosman (Reflex '65) B. Rosanne van de Esschert / Herman Logtenberg (Vined) * C. Willem Jagt / Wilfred Verdel (De Treffers '70) D. Johan Ooms / Christine Peterson (Delta Impuls) (poulewinnaars naar halve finale, overige uitgeschakeld)
Dubbelspel Categorie E:
Poule 1 (11.30 uur, tafels 11+12): A. Damian Veenstra / Lars Brands (De Treffers '70) B. Ljev van Dijk / Wouter Haarman (Emmen / Vries) * C. Danique van den Berg / Thirza Hazeveld (Delta Impuls / Assen) D. Jim Berenschot / Djosh Berenschot (Actief) E. Janine Grootjans / Fleur Hoogeveen (Emmen) Poule 2 (11.30 uur, tafels 9+10): A. Niek Esselink / Jerrie Hazeveld (Dedemsvaart / Assen) * B. Frank Duijnisveld / Teun Smit (De Treffers '70) C. Ivo Wilschut / Maurice Storteboom (Actief / Argus) D. Esmay Meeringa / Tessa Mennen (Emmen) Poule 3 (11.30 uur, tafels 1+8): A. Niels Mooibroek / Robin Hoogeveen (Emmen) B. Merlijn Brands / Ilsa Wakker (De Treffers '70) C. Chanela Vochteloo / Daniëlle Storteboom (Appelscha / Argus) D. Laura Kroes / Lisa van Eijk (Dedemsvaart) E. Huub Exel / Frank Post (De Treffers '70) (poulewinnaars naar finale (3-kamp), overige uitgeschakeld)
Dubbelspel Categorie F:
Poule 1 (11.30 uur, tafels 4+5): A. Roselin Kappert / Hanneke van Eijk (Dedemsvaart) B. Douwe Kruizenga / David Schuur (Argus / Smash '70) C. Benthe Brandwacht / Thomas Goutbeek (DTV '84) D. Jannick Jansen / Arnout Huls (Staphorst) Poule 2 (11.30 uur, tafels 2+3): A. Klaas Jan Vos / William Slager (Staphorst) B. Rick Hillegers / Pelle Norder (Assen) C. Robin Meijer / Iris Mulderij (Dedemsvaart) D. Benjamin Latona / Basten Moorman (Delta Impuls / Staphorst) * (poulewinnaars naar finale, overige uitgeschakeld)
Dubbelspel Categorie G:
Finalepoule (11.30 uur, tafels 6+7): A. Kaj Ronde / Brent Ronde (De Treffers '70) B. Hester de Boer / Lotte Lotterman (Staphorst) C. Rick Schilder / Xem Reurink (NTC Leogang / Dedemsvaart) * D. Anna Rass / Johan Wessels (Vries) E. Annelien Greydanus / Robin Schuur (Argus) * gekoppeld door organisatie ** lager geplaatst op verzoek
Reservelijst
Hieronder staan aanmeldingen na de sluitingsdatum die niet konden worden ingepast. Zij worden daarom op de reservelijst geplaatst en zullen worden benaderd als er een afmelding binnen komt. De volgorde van binnenkomst telt voor de eventuele toewijzing. Reservebank Categorie A: 1. Niels Otten (Rijssen) * 19-08-2015 14:43 uur 2. Michel Bols (Swift D) 19-08-2015 20:32 uur (* hoort in Categorie B, maar als daar geen plek vrij komt dan graag in Categorie A) Reservebank Categorie B: 1. Emile Mensink (Wezep) 17-08-2015 14:23 uur 2. Niels Otten (Rijssen) 19-08-2015 14:43 uur Reservebank Categorie C: leeg Reservebank Categorie D: leeg Reservebank Categorie E: leeg Reservebank Categorie F: leeg Reservebank Categorie G: 1. Timo Baan (Rijssen) 19-08-2015 14:43 uur 2. Levi Heemskerk (Rijssen) 19-08-2015 14:43 uur

(laatste update 28-08-2015 23:30 uur)

Archief mededelingen

Januari 2018 | Februari 2018 | Maart 2018 | April 2018
Juli 2017 | Augustus 2017 | September 2017 | Oktober 2017 | November 2017 | December 2017
Januari 2017 | Februari 2017 | Maart 2017 | April 2017 | Mei 2017 | Juni 2017
Juli 2016 | Augustus 2016 | September 2016 | Oktober 2016 | November 2016 | December 2016