We zitten in een avondlockdown. Alle activiteiten na 17.00 uur zijn daarom van overheidswege komen te vervallen. We onderzoeken mogelijke alternatieven voor zowel trainen en vrij spelen als competitie.

Een batje of ander materiaal nodig?

Sinds het seizoen 2012-2013 is TT-Promotions materiaalleverancier voor TTV Dedemsvaart. Leden van de vereniging kunnen hier tot 10% korting krijgen. Ben je toe aan bijvoorbeeld een (nieuw) batje, sportkleding of andere aan tafeltennis gerelateerde artikelen, neem dan eens een kijkje op www.ttpromotions.nl.

Bij voorkeur van TT-Promotions kunnen bestellingen van leden worden gedaan via een vast contactpersoon. Neem hiervoor contact op met het bestuur; zij kunnen leden desgevraagd informeren en adviseren over het juiste materiaal. Wil je iets bestellen, mail dan info@ttvdedemsvaart.nl.