Een batje of ander materiaal nodig?

Met ingang van het seizoen 2012-2013 is TT-Promotions materiaalleverancier voor ttv Dedemsvaart. Leden van de vereniging kunnen hier tot 10% korting krijgen. Ben je toe aan bijvoorbeeld een (nieuw) batje, sportkleding of andere aan tafeltennis gerelateerde artikelen, neem dan eens een kijkje op www.ttpromotions.nl.

Bij voorkeur van TT-Promotions kunnen bestellingen van leden worden gedaan via een vaste contactpersoon. Hiervoor is Arthur van Eijk onze 'materiaalman' (sinds april 2017, Michel Hulst heeft de taken thans overgedragen); hij kan leden desgevraagd informeren en adviseren over het juiste materiaal. Wil je iets bestellen, neem dan bij voorkeur contact op met Arthur. Hij is telefonisch/per sms bereikbaar op 06-18406985, of per e-mail mm@ttvdedemsvaart.nl (waarbij 'mm' voor materiaalman staat).