Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Zomertafeltennis (intentie)

[ LEES HIER VERDER VOOR EEN UPDATE VAN 29 JUNI ]

Beste leden van TTV Dedemsvaart,

In de loop van dit najaar gaan wij spelen in een nieuw clubtenue. Daarom zijn er twee avonden gepland waarop alle leden, maar in elk geval competitiespelende leden en leden die toernooien onder de Dedemsvaartse vlag willen spelen, shirts en shorts kunnen komen passen. De pasavonden vinden plaats in het clubhuis aan de Buizerdweg en zijn gepland op:

- Donderdagavond 22 augustus van 19.30 uur tot 20.00 uur;
- Dinsdagavond 27 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Graag zien wij jullie op één van deze pasavonden, zodat we zo snel mogelijk over kunnen in het nieuwe tenue, dus graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Laatste nieuws

Woensdag 10 juni 2020 om 14.00 uur
Inventarisatie: Kom jij deze zomer ook een balletje slaan?

Beste allemaal,

Het kabinet heeft aangegeven dat de binnensport per 1 juli weer mag worden opgestart. Dat is super goed nieuws! De NTTB is druk bezig met het opstellen van een protocol. Deze moet goedgekeurd worden door het RIVM en daarna wordt het document verspreid onder de verenigingen. Wij moeten dan als vereniging aan de slag om een protocol op te stellen voor onszelf. Deze moet door de Gemeente worden goedgekeurd en pas dan mogen wij de zaal in. Dat protocol geldt niet alleen voor 1 juli, maar ook voor 1 september (al dan niet bijgesteld aan de hand van de ontwikkelingen).

We stellen de zaal deze zomer graag voor iedereen open die een balletje wil komen slaan. Vrij spelen, geen training. Maar daarvoor willen eerst even bij jullie de behoefte pijlen. De ouders van de jeugdleden verzoeken we om onderstaande vragen met uw kind te bespreken. En wellicht wilt u zelf ook een balletje komen slaan.

Let op: dit is een inventarisatie, nog geen besluit. We hebben op woensdagochtend 10 juni leden hierover gemaild/ge-appt. We gaan ervan uit dat alle leden dit bericht hebben ontvangen. Zo niet en wil je deelnemen, dan graag onderstaande vragen beantwoorden aan Annet Sieljes (voorzitter@ttvdedemsvaart.nl).

Zou jij gebruik maken van een openstelling van de zaal in juli en augustus?   JA / NEE

Welk moment heeft je voorkeur? (meerdere antwoorden mogelijk)
Dinsdagavond   JA / NEE
Woensdagavond   JA / NEE
Donderdagavond   JA / NEE
Zaterdagmiddag   JA / NEE

We zien je reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Dinsdag 7 april 2020 om 21.00 uur
Haal nu jouw spelregelbewijs

Beste leden,

Enige tijd geleden ontving het bestuur ondergevoegde mail van de Nederlandse Tafeltennisbond. Naar aanleiding hiervan nodigen wij vandaag alle leden uit het spelregelbewijs te behalen. De eerste leden hebben het spelregelbewijs inmiddels behaald. Wie volgen?

Het spelregelbewijs kun je behalen op https://www.tafeltennismasterz.nl/. Wel is het misschien handig dat je eerst even wat oefent voordat je het spelregelbewijs probeert te behalen, want het lijkt misschien makkelijker dan je denkt. Daarmee kun je meteen ook even wennen aan het systeem. Dat oefenen kan allemaal op deze website; hiervoor hoef je niet in te loggen. Om het certificaat te halen, moet je examen doen. Daarvoor moet je wel op deze website inloggen en dat gaat als volgt:

1. Ga naar https://www.tafeltennismasterz.nl/;
2. Klik op 'Login voor je bewijs';
3. Voer jouw bondsnummer in;
4. Klik dan op 'Wachtwoord (opnieuw) instellen';
5. Je ontvangt een e-mail met een bevestigingslink. Klik op deze link, of kopieer de link en plak die in de adresbalk in jouw internetbrowser;
6. Vervolgens wordt gevraagd om een eigen wachtwoord in te voeren. Vul jouw eigen wachtwoord 2x in en klik dan op 'Query verzenden';
7. Je kunt nu via 'Login voor je bewijs' inloggen met jouw bondsnummer en jouw wachtwoord, klik hiervoor op 'Inloggen';
8. Het examen kun je nu doen door op de knop 'Cursus' te klikken.

Het examen bestaat uit 5 niveaus van elk 20 meerkeuzevragen. Je hebt per vraag ongeveer 30 seconden tijd om een antwoord te kiezen. Je moet elk niveau halen door een minimaal aantal vragen goed te beantwoorden. Bij elk niveau wordt de lat van het aantal goede antwoorden hoger gelegd. Maak je niet druk dat je het in één keer goed moet doen, want je mag elk niveau net zo vaak doen tot je hem gehaald hebt.

Problemen met inloggen?

De bevestigingslink wordt gestuurd naar jouw e-mailadres dat wij in het NTTB Administratie Systeem (NAS) in de ledenlijst hebben geregistreerd. Dat is hetzelfde e-mailadres waarop dit bericht van ons is verzonden. Ontvang je de bevestigingslink niet, controleer dan eerst nog even jouw spambox voor ongewenste berichten, mogelijk dat het e-mailbericht hierin terecht is gekomen. Als je ook hier geen bericht afkomstig van info@tafeltennismasterz.nl vindt, neem dan contact op met ons door een bericht aan info@ttvdedemsvaart.nl te sturen. Ook als je inlogproblemen hebt, kun je je op dit e-mailadres bij ons melden. Wij zullen dan, indien nodig, contact opnemen met de verantwoordelijke functionaris van de Nederlandse Tafeltennisbond.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

 

Van: Nederlandse Tafeltennisbond
Verzonden: woensdag 25 maart 2020 09:51
Onderwerp: Spelregelbewijs

Beste secretaris,

Als Tafeltennisbond erkennen we, evenals diverse andere sportbonden, het belang van spelregelkennis. Bij onze sport zijn meestal geen officiële scheidsrechters betrokken bij de wedstrijden. Door het behalen van het spelregelbewijs waarborgen we dat bij alle leden de benodigde basiskennis aanwezig is. Op basis hiervan hebben we TafeltennisMasterz ontwikkeld om onze leden de mogelijkheid te geven hun kennis te toetsen en af te sluiten met een examen en daaraan gekoppeld certificaat: het spelregelbewijs.

Zie https://tafeltennis.nl/jeugd/ga-nu-aan-de-slag-met-tafeltennis-masterz/
en https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/.

We willen je vragen om je leden te stimuleren om het spelregelbewijs te behalen, met name de leden die deelnemen aan wedstrijden. (...)

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Maandag 24 februari 2020 om 23.00 uur
TTV Dedemsvaart organiseert regionale tafeltennistrainingen specifiek gericht op paraspelers

Update van eerder bericht.

De afdelingen Noord en Oost hebben de krachten gebundeld om voor alle paraspelers (jeugd en senioren) van die afdelingen een PTC in het Noorden te starten. In het verleden is een PTC in Zwolle geweest, maar dat is helaas gestopt. Om weer een boost te geven aan paratafeltennis heeft TTV Dedemsvaart met de NTTB afgesproken een pilot te zullen draaien voor de afdelingen Oost en Noord.

Wij nodigen alle paraspelers daarom heel graag uit om deel te nemen aan deze trainingen. We hebben voorlopig vier weekenden gereserveerd, waarvan 1 landelijke training. Omdat we niet precies in kaart hebben welke speeldag voor jou de voorkeur heeft, willen we je vragen aan te geven welke dag je eerste voorkeur heeft en welke de tweede. Hieronder een link waarmee jij je kunt inschrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 16 februari 2020.

We vragen een bijdrage van € 5,00 per training.

De trainingen vinden plaats bij TTV Dedemsvaart, locatie Buizerdweg 14 in Dedemsvaart.

Heb je vragen of ideeën, laat het TTV Dedemsvaart weten! We zien de reacties en aanmeldingen tegemoet!

Verslag over 23 februari 2020:

Na de succesvolle paratraining van zondag 15 december 2019 vond in navolging hierop afgelopen zondag de eerste paratraining plaats onder leiding van Henk Mannes. In totaal deden er 7 paratafeltennissers mee, waarvan 3 van onze eigen vereniging. De overige 4 kwamen uit Deventer, Harderwijk, Odoorn en Stadskanaal. Met behulp van eigen leden kon er een mooie training worden neergezet.

In het weekend van 28/29 maart, zondag 19 april (landelijke training) en in het weekend van 16/17 mei vinden speciaal voor deze groep de volgende trainingen plaats. We weten nog niet de exacte dagen (zaterdag of zondag). Aanmelden is nog steeds mogelijk. Link: Inschrijven via Google Docs

Zondag 23 februari 2020 om 16.00 uur
Algemene ledenvergadering 2020

Donderdag 20 februari vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van TTV Dedemsvaart. Er gaven 24 leden/ouders van jeugdleden acte de préséance waarmee we kunnen stellen dat er een mooie opkomst was, maar dat het toch nog beter kan.

Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen om de ALV in een nieuw jasje te steken. Vanaf dit jaar zal er op de ALV naast de standaard agenda een brainstormsessie worden gehouden over een onderwerp wat erg leeft binnen de vereniging. Dit jaar stond de ALV in het teken van de verenigingsontwikkeling waarbij er onder begeleiding van Marthijn van der Wal, coördinator sportparticipatie van de NTTB, door de aanwezige leden gebrainstormd werd over hoe de toekomst van onze vereniging er zou moeten uit zien.

Na het officiële gedeelte werd Aico Beugelink door voorzitter Annet Sieljes nog even in het zonnetje gezet. Beugelink heeft besloten om na 14 jaar het bestuur te verlaten. Begonnen als algemeen lid heeft hij na een jaar het penningmeesterschap op zich genomen. Dit tot volle tevredenheid van alle leden. Hij had al eerder te kennen gegeven dat hij wilde stoppen met zijn bestuurstaken, maar tot dit jaar was er geen gegadigde voor het penningmeesterschap. Mariëlle Boers heeft nu aangegeven dat ze graag deze functie op zich wil nemen en in de vergadering is zij gekozen tot onze nieuwe penningmeester. Als vereniging willen wij Aico Beugelink bedanken voor alle tijd en energie die hij in het penningmeesterschap heeft gestoken en wensen we Mariëlle Boers veel succes in deze rol.

Zondag 19 januari 2020 om 10.30 uur
Ook Jerry de Lange prolongeert clubkampioenschap (senioren)

Net zoals Daan Zandstra zijn titel dinsdag 14 januari prolongeerde bij de jeugd, deed Jerry de Lange dit een dag later bij de senioren.

Met een deelnemersveld van 23 was ook dit toernooi goed bezet. Na de voorronden, die verdeeld waren in 4 poules, ging het verder met de kwartfinales. Alle deelnemers die daarna nog overbleven mochten strijden voor de prijzen en dit werd ook volop gedaan. Bijna alle halve finalisten moesten volop aan de bak, want op 1 wedstrijd na werd alles in 4 of 5 games gespeeld. Ook de finale tussen Chantal Knol en Jerry de Lange was spannend. In 5 games, met standen 8-11, 11-5, 7-11, 11-9 en 6-11 had Jerry een zware dobber, maar mocht hij op het eind van de avond wel de wisselbeker weer in ontvangst nemen.

Uitslagen:

Categorie A:
1e en clubkampioen 2020: Jerry de Lange
2e Chantal Knol
3e Robert Visscher

Categorie B:
1e Laura Kroes
2e Annet Pouls
3e Matthias Dul

Categorie C:
1e Ria Doornbusch
2e Jan Uythof
3e Mohammed Al Gayed

De organisatie van deze avond was in handen van Annet Sieljes en Aico Beugelink. Foto's gemaakt door Daniëlle Pekel, Annet Sieljes en Annet Pouls. Laatstgenoemde schreef ook dit verslag. Meer foto's op de facebookpagina van TTV Dedemsvaart.

Archief mededelingen

Juli 2020
Januari 2020 | Februari 2020 | Maart 2020 | April 2020 | Mei 2020 | Juni 2020
Juli 2019 | Augustus 2019 | September 2019 | Oktober 2019 | November 2019 | December 2019
Januari 2019 | Februari 2019 | Maart 2019 | April 2019 | Mei 2019 | Juni 2019