Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019 (klik hier)

Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Laatste nieuws

Woensdag 1 mei 2019 om 17.00 uur
Inschrijving voor Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019 geopend

100%
bereikt
op 3 aug

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 51e editie van de Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijfperiode thans voor verenigingen en eigen leden geopend. Ook recreanten kunnen zich inschrijven. In de bijlages (onderaan dit bericht) staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2019.

Voor wat betreft de opzet van het toernooi is het streven ook dit jaar om jeugd, geboren in 2002 of later, in te delen zo veel als mogelijk op ELO-rating. Wij hebben hiervoor grenzen ter indicatie bepaald, maar we zullen hier flexibel mee omgaan als het aantal deelnemers in een bepaalde categorie hiertoe aanleiding geeft. Voor de hoogste categorie (A-klasse) dient een deelnemer minimaal 650 punten te hebben. Voor de gevorderde jeugd (B-klasse) mag een rating niet hoger dan 700 punten zijn en geldt een minimum van 350 punten. De beginnende jeugd (C-klasse), ook zij die Table Stars competitie spelen, mag maximaal 400 punten hebben. Kortom, er is sprake van enige overlap.

Attentie voor beginners/ouders: dit is een dagvullend toernooi.
Aanvang 9.00 uur, einde tussen 17.30-18.30 uur!

Bij de senioren is een klasse aan de onderkant toegevoegd en wordt er weer op licentie ingedeeld. Senioren zijn alle deelnemers geboren in 2001 of eerder. Het staat iedere deelnemer vrij op te geven voor een hogere categorie. Bij sluiting wordt per geval bekeken of er ruimte is voor het verzoek. De inschrijftermijn loopt tot en met uiterlijk vrijdag 9 augustus 2019. Let op dat dit een week korter is dan voorgaande edities. Wij adviseren contactpersonen tijdig hun deelnemers op te geven, al dan niet middels een voorlopige aanmelding.

Ook dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door toernooisponsor Bos Bedden en staat TT-Promotions wederom met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op http://www.ttpromotions.nl/ en bestel via de site of mail. Voor aanvang van het toernooi bent u dan in het bezit van uw nieuwe materiaal. Anne en Stan Vlieg namens TT-Promotions zien u graag 31 augustus in Dedemsvaart!

 

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl.

Downloads
- Flyer
- Aandachtspunten
- Convocatie
- Inschrijfformulier

Klik hier of Klik hier voor een impressie van vorige twee jaren, met foto's en een mooie video van Dedemsvaart in Beeld.

Donderdag 11 juli 2019 om 14.30 uur
Seizoen 2018-2019 afgesloten met boerengolf

Woensdag 10 juli was het weer tijd voor de jaarlijkse afsluitingsactiviteit van TTV Dedemsvaart: boerengolf. Dit jaar een behoorlijke grote opkomst!

Na het openingswoord van Stefan de Olde werden de in totaal 16 deelnemers, bestaande uit tafeltennissers, darters en aanverwante personen, verdeeld over 4 groepen. Daarna gingen de groepen 1 en 3 en de groepen 2 en 4 met elkaar de strijd aan, waarbij alle trucjes uit de kast werden gehaald om de tegenstander maar zoveel mogelijk te hinderen.

Uiteindelijk resulteerde dit in een overwinning voor groep 3 bestaande uit Rien, Annet, Eric en Annet.

Meer foto's op ons facebookkanaal.

Het nieuwe seizoen begint op dinsdag 20 augustus vanaf 18.00 uur in de gymzaal aan de Buizerdweg.

Zaterdag 8 juni 2019 om 12.00 uur
Sport Overdag sluit seizoen af met Chinees

De groep Sport Overdag had woensdagmiddag 29 mei jl. als afsluiting van het seizoen een gezellig etentje in ons clubhuis.

De groep Sport Overdag bestaat nu ongeveer 16 jaar en heeft voornamelijk leden die 55+ zijn en niet op regelmatige basis aan andere activiteiten van de vereniging deelnemen. De trainingen worden verzorgd door Jan Uythof. Foto's Dickson Chung.

Woensdag 5 juni 2019 om 22.00 uur
TTV Dedemsvaart levert een Nederlands Kampioene!

Zaterdag 1 juni 2019 werd er in het Topsportcentrum in Rotterdam de Nederlandse Kampioenschappen Paratafeltennis georganiseerd. De organisatie was in handen van Saskia Meijer (Alexandria '66), Andre de Knegt en Sven Monshouwer (Taverzo). Namens TTV Alexandria '66 organiseerden zij dit voor de derde keer in Rotterdam met medewerking van de Nederlandse Tafeltennis Bond en de Dirk Kuyt Foundation.

Het toernooi werd gespeeld in verschillende klassen: rolstoelklassen, lopers klassen en 1 klasse schuiftafeltennis. Onze spelers Mariëlle Boers en Jimmy de Boer speelden beiden mee in de K5 klasse. Mariëlle speelde in de categorie rolstoelers. Samen met Alma van Gils van de tafeltennisvereniging GSVA uit Amersfoort pakte Mariëlle de 1e prijs in het dubbelspel. Daarmee mogen zij zich Nederlands Kampioen noemen in de rolstoelcategorie.

Voor TTV Dedemsvaart voldoende reden om Mariëlle even extra in het zonnetje te zetten. Tussen de trainingen door werd ze door onze voorzitster Annet Sieljes gefeliciteerd en kreeg ze namens de vereniging een bloemetje uitgereikt. Natuurlijk had ze haar medaille bij zich en deze konden de leden nog even van dichtbij bewonderen. Mariëlle, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze topprestatie.

Maandag 27 mei 2019 om 13.00 uur
Kind-Ouder Toernooi bij TTV Dedemsvaart

Zaterdag 18 mei jl. vond het Kind-Ouder Toernooi bij TTV Dedemsvaart plaats onder leiding van Annet Sieljes, Matthias Dul en Richard Everhardus. Bijgestaan door Christiaan ten Hartog en Aico Beugelink werd het met een deelnemersveld van 8 teams een sportieve en gezellige middag.

De 8 koppels (Senna en Marcel, Thomas en Emile, Debby en Marloes, Laureen en Anja, Luna en Remco, Ingmar en Richard, Sil en Henk en Juvani en Richard) begonnen met voorrondes. De spelopzet was dat er in totaal 5 games gespeeld werden. Eerst mocht de jeugd 2 games tegen elkaar spelen, daarna mochten de ouders 2 games tegen elkaar en als laatste game werd er gedubbeld (kind/ouder). Na de voorrondes gingen de 4 laatsten door naar de troostpoule en de andere 4 besten mochten het tegen elkaar opnemen in de winnaarspoule.

De vervolgronde werd vervolgens op dezelfde manier gespeeld als de voorronde. In beide poules werd een sportieve en soms felle strijd geleverd om de punten. In de troostpoule werden Luna en Remco tenslotte winnaar met 13 punten, gevolgd door Ivvani en Richard met 10 punten. Weer 3 punten daaronder stonden Debby en Marloes met 7 punten. Hekkensluiters waren Laureen en Anja die helaas niets gewonnen hadden, zij kregen daarom de troostprijs.

In de winnaarspoule werden Thomas en Emile met overmacht eerste met 13 punten. Op de tweede plek eindigden Senna en Marcel met 6 punten. Aangezien Ingmar en Richard ook 6 punten hadden gehaald, werd er naar het onderlinge resultaat gekeken. Hekkensluiter in de poule werden Sil en Henk met 5 punten.

Als afsluiting werd er door de meeste deelnemers nog een patatje genuttigd in de kantine.

Klik hier en hier voor de foto's.

Archief mededelingen